top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 18 enligt mina Tarotkort 180430

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig vårhelg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!Tips 1! Självtest: Är du tillfälligt nere, eller är det något allvarligare? Gör testet här >


Tips 2! Har du ärvt dina problem? Är det dags att städa tidigare liv, karma och i släktleden? Läs mer >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Det här blir en mycket solig vecka! Om än kanske inte ute så i hjärta och sinne. *ler* Möjligheten och potentialen finns där - använd gärna veckans soliga energier till att städa ut gammalt skräp, göra klart gamla projekt, arkivera papper - och annat som du vanligen tycker är tråkigt. Ju tråkigare uppgift, desto snabbare och bättre verkar det gå. *ler*


2. Har du dragit på dig skulder? Denna vecka ser det förmånligt ut att betala av skulder eller söka och få hjälp med skuldhantering - eller att få hjälp med något annat som rör tid och pengar. Budskapet vill dock även inspirera oss att inte bara tänka: - Vad kan jag få? Utan också tänka: - Hur kan jag ge tillbaka?


3. Även denna vecka är det fördelaktigt att planera eller starta företag eller större projekt. Tänk i vida ramar; att anlägga en trädgård, organisera klubbens sommarturneringar, arrangera studentfester, bygga växthus eller renovera köket, till exempel, är också stora projekt.


Lyckofärger denna vecka är gult. Lyckotal: 7.


TIPS: Låt dig inte dras med i moraliskt tveksamma situationer eller diskussioner denna vecka - det kan få förödande konsekvenser och vändas mot dig. Använd ditt sunda förnuft och dra dig tillbaka om något inte känns rätt.


RÅD: När nöden är som störts, är hjälpen som närmast. Lita på att hjälpen just du behöver finns där.

HINDER: När vi är trötta och slutkörda blir livet inte roligt och vi fattar sämre beslut. Var gärna extra noga just nu med att äta bra och lyssna på kroppen och vila när du känner dig trött.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Åtta i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag arbetar metodiskt och tålmodigt för att uppnå bästa resultat. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är det viktigt att skifta fokus i relationer som kanske inte funkar så bra. Försök att tänka mer på det som är bra och fint med relationen och lite mindre på det som inte är som du vill. Det vi fokuserar på växer, som bekant. Låt hellre fördelarna växa än problemen.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i en affär med heminredning eller kanske till och med på en lägenhet/villavisning. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page