top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 17 enligt mina Tarotkort 180423

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig vårhelg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!Tips 1! Självtest: Är du tillfälligt nere, eller är det något allvarligare? Gör testet här >


Tips 2! Högfrekvent Distanshealing för vana mottagare 25 april. Läs mer här >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Det här är en mycket bra vecka att prioritera att umgås med familj och vänner - men också att göra upp planer för sommar och försommar, där familj och vänner ingår. Veckans första budskap vill inspirera oss att lägga lite mer tid på andra människor och lite mindre tid på arbete.


Om du inte har så många vänner, eller familj, kan du ändå dra nytta av veckans goa energier genom att bestämma dig för att prata mer med människor du möter i affären på loppmarknaden - eller var som helst!


Det ligger en liten bonus gömd i "möten mellan människor". Vad det betyder i just ditt fall kan jag inte säga. Det kan röra sig om tips på ett jobb du kan söka, en inbjudan till en fest där du träffar en intressant person, etc. Något litet extra mervärde kommer sig alltså av att du interagerar mer med andra människor denna vecka så passa på - och var uppmärksam så att du fångar upp just din bonus eller mervärde! *ler*


2. Har du länge funderat på att starta företag? Denna vecka är det extra bra förutsättningar att både starta företag och att utveckla befintligt företag! Du behöver inte dra igång just nu men att skriva affärsplan, göra budget och annat nödvändigt och roligt ger extra skjuts åt slutresultatet. Om du redan har företag kanske du vill passa på att lansera en ny produkt, tjänst eller förädla dina processer och arbetsrutiner.


3. Denna vecka är det även mycket förmånligt att starta projekt som har med att hjälpa andra människor att göra - och då främst icke vinstdrivande projekt.


Lyckofärger denna vecka är ockra. (Wikipedia förtydligar: Ockra förekommer ofta som jordfärg i gula, röda och bruna nyanser.) Lyckotal: 6.


TIPS: Känner du dig lite fången i ditt eget hem men kan inte flytta just nu? Hemmet ska gärna vara en plats där vi känner oss trygga och kan bygga upp styrka och energi. Om du inte kan flytta så försök att göra om lite. Du kan tapetsera, måla eller varför inte köpa lite nya vårblommor. Fundera på hur du kan få ditt hem att stödja dig istället för att kännas som ett fängelse. (Om du trivs i ditt hem: Bra! Då gäller detta tips inte dig lika mycket.)


RÅD: När du står inför en ny uppgift; fundera inte så mycket över vad som kan gå fel - fundera hellre mera över allt som kan gå rätt!

HINDER: Har någon lovat dig något som de sedan inte höll? Släpp taget både om din besvikelse och din ouppfyllda förväntan. Det tjänar du allra mest på! För, genom att hålla fast vid det som utlovats, som inte blev av, skapar du både energimässiga blockeringar gentemot den personen - men också gentemot att det du önskar dig kommer till dig från ett helt annat och kanske oväntat håll.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Åtta i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag agerar snabbt när tiden är rätt. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka har potential att bli riktigt fantastisk för alla par! Det är en sån där vecka som de som är ogifta kanske ska fundera på att gifta sig och de som redan är gifta ska förnya sina löften. Eller varför inte satsa på en semester á la bröllopsresa eller romantisk weekend (borta eller hemma) där ni två verkligen fokuserar på varandra.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i ett sammanhang som egentligen är totalt oromantiskt! *ler* Vad som är oromantiskt för var och en, får var och en klura ut. *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page