top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 12 enligt mina Tarotkort 180319

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


VIKTIG INFORMATION: MB Nova har bytt betalningsplattform. Om du har sparat den gamla webbutiken som favorit - byt till: www.mbnova.se/shop (Hemsidan finns dock som vanligt på www.mbnova.se)Tips 1! Självtest: Är du tillfälligt nere, eller är du deprimerad? Gör testet här >


Tips 2! Kostnadsfri distanshealing på onsdag 21 mars. Anmäl dig via Facebook gruppen Maritas Hjärtevänner eller via detta formulär, om du vill vara lite mer anonym >

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Dags att fira! Kom ihåg att du faktiskt gör många bra saker hela tiden. Låt inte dina bedrifter bara bli till avbockade uppgifter på din "att-göra-lista". Veckans första budskap vill uppmuntra oss att fira allt bra vi gör. Dessutom, när vi blir ännu bättre på att fira allt bra vi gör, utlovas ännu mer framgång och ännu fler saker att fira. Vi kommer alltså in i ett riktigt flow! // Det låter väl härligt! *ler*


2. Denna vecka är det också väldigt viktigt att vi är extra sanna mot våra värderingar - och inte gör saker som vi egentligen inte tycker är ok. Ett exempel: En kollega börjar prata illa om någon annan runt kaffebordet. Du blir obehaglig till mods men säger inget, utan låter personen fortsätta. Veckans andra budskap lyder: Gå ifrån situationer som strider mot din inre moraliska kompass!


3. För att saker och ting ska kunna förändras måste vissa saker få en början och andra saker få ett slut. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att inte se på slut, som slut - utan som en ny och positiv början!

Lyckofärg denna vecka är ljusgrått. Lyckotal: 12.


TIPS: Känner du dig lite trött och sliten? Denna vecka är det toppen att vila sig i form! *ler


RÅD: Skriv ner alla överenskommelser så behöver du inte bli besviken i efterhand. Muntliga avtal kan uppfattas olika, av olika parter/personer.

HINDER: Känns ekonomin stram? Kom ihåg; den blir inte alltid bättre av att vi sparar och snålar. Tvärt om! När vi tillitsfullt stiger in i Universums naturliga ekonomiska flöde av: "pengar in, pengar ut" så räcker pengarna förvånansvärt ofta lite längre.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tre i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag skapar min egen verklighet genom att fokusera på det jag verkligen vill ha! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Tänker du, att du och din partner har en rolig jargong där hemma, där ni skojar och pikar varandra - och har roligt på varandras bekostnad? En tanke: Tänk om det bara är du som tycker att det är roligt? Tänk om detta i hemlighet sårar din partner?

Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en kurs som har med bank- eller advokatyrket att göra eller på en bank eller advokatkontor. *ler* Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page