top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 11 enligt mina Tarotkort 180312

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


VIKTIG INFORMATION: Nuvarande webbutiksleverantör (alltså där man vanligtvis bokar och betalar sina beställningar) kommer att höja priset med 300%. Detta är inte ok så jag har sagt upp avtalet. MB Nova kommer därför att byta leverantör inom ett par dagar! Om du har sparat länken till nuvarande webbutik som favorit, oroa dig inte. Gå bara då (inte idag, men kanske imorgon tisdag) till www.mbnova.se, Produkter och Tjänster så kommer du att hitta länken till den nya webbutiken. När bytet är gjort kommer email att skickas ut till de som prenumererar på uppdateringar och meddelanden på Facebook kommer att publiceras. Detta känns tråkigt och merarbetet har varit enormt, jag har haft samma leverantör i 7 år. Men, tydligen var det dags att gå vidare! *ler*


Tips 1! Självtest: Är du tillfälligt nere, eller är du deprimerad? Gör testet här >


Tips 2! Högfrekvent och personligt anpassad distanshealing 14 mars. Läs information, feedback och anmäl dig här >

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. När livet kör ihop sig kan det vara bra att, i alla fall försöka, göra en enkel plan. Det kan innebära att vi skriver en lista på alla våra problem så att de blir tydliga för oss - vilket kan ge en känsla av att vi har någon slags kontroll över situationen. Träna sedan på att hitta lösningar på problemen. Det måste inte vara de allra mest perfekta lösningarna, men i alla fall ett första steg mot en lösning. Första budskapet denna vecka lyder: Planera dina problem så kommer oväntad hjälp från oväntat håll!


2. Denna vecka är det mycket förmånligt att göra något du älskar och längtat efter! Det kan vara allt från att köpa en sommarstuga, en drejskiva eller kanske en papegoja? *ler* Det du gör nu kommer troligen att glädja dig för lång tid framöver.


3. För att nya härliga saker, personer eller relationer ska få plats i våra liv måste många av oss bli ännu bättre på att rensa och röja - både med saker, tankar och känslor. Denna vecka är det förmånligt att göra en mental och fysisk storstädning!

Lyckofärg denna vecka är guld. Lyckotal: 4.


TIPS: Du kan mer än du tror, förringa inte den du är!!


RÅD: Rådet vi får hör lite ihop med punkt 3 - om vi inte rensar själva kan det hända att saker och ting rensar sig själva - på ett mycket jobbigare sätt... kortet vi får här är Tornet. Tornet står ofta för hastiga uppbrott och avslut. Det kan handla om allt från att vi behöver bryta olika vanor och mönster i våra liv eller att vi hastigt lämnar en relation eller ett arbete. Ibland behöver vi ruskas om lite för att inse vissa saker. En rolig tolkning jag själv brukar göra via det här kortet är just att vi behöver ”rensa i röran" för att inte alla saker vi äger ska slå tillbaka mot oss. Det kan vara bokstavligt, något ramlar ut ur den knökfulla garderoben och slår oss i huvudet eller att saker ligger och samlar negativ energi i våra hem och kanske gör oss arga, frustrerade och skapar sömnproblem, etc.


(Minnesnotering: Ok - dags för storstädning Marita! hihi!)

HINDER: Vi står inför en nystart! Våren är snart här och det är startskottet för en ny början. På samma sätt är det många som längtar efter en personlig nystart med "frisk luft" och nya äventyr. Kära du, allt är inte klart ännu, ha lite mer tålamod - din tid kommer snart!

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Världen från Stora Arkanan och lyder: - Jag är i harmoni med mig själv och litar på att Universums överflöd förser mig med allt jag behöver! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Känns relationen lite stel? Är det mer fokus på det materiella, på hemmet och arbetet än på lekfullhet och kärlek? Denna vecka är det extra bra att summera sin relation och göra de ändringar man vill och behöver.

Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på en biograf eller teater - någon stans där man sysslar med rollspel. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page