top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 10 enligt mina Tarotkort 180305

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


Tips! Självtest: Är du tillfälligt nere, eller är du deprimerad?

Väldigt många människor har svårt att hantera alla krav som ställs på oss av samhället, familjen, arbetsgivaren - och av oss själva. Vi vill ju så mycket! Det kan bidra till känslor av att inte duga och räcka till och skapa en nedåtgående spiral av negativa tankar och känslor, sömnproblem, ångest, oro, utbrändhet och stress. Gör testet här >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Den här veckan när det väldigt bra att ifrågasätta och ändra gamla invanda mönster - det kan leda till genombrott både i yrkeslivet och privat! Utvecklingen går ständigt framåt, trots det stannar vi ofta kvar i arbetssätt eller förhållningssätt som bygger på tradition. Våga göra nya saker, eller våga göra gamla saker på nya sätt. Det kan bli riktigt lönsamt både i form av bättre ekonomi, mer glädje och effektivitet. Denna vecka är det alltså bra att fundera över vilka saker vi gör på rutin och av gammal vana och aktivt leta efter smartare sätt att göra dem på!


2. Denna vecka får vi "Hoppets Stjärna"! Underbart! *ler* För mig betyder det att en krånglig situation vi står inför löser sig på ett extra lyckat sätt! // Vilken situation letar du efter lösning på? Håll utkik efter en oväntat bra lösning!


3. Vårt tredje budskap lyder: Full fart framåt! Det här är alltså inte den bästa veckan att grubbla och fundera över livet. Nej, ge dig in i livet med hela din energi. Detta budskap förstärker även nr 1 och nr 2. Det här har verkligen chans att bli en suverän vecka då det inte går att misslyckas. Tjoohoo! *ler*

Lyckofärg denna vecka är mörkröd. Lyckotal: 12 och 3


TIPS: Det kan vara väldigt svårt att få balans i livet. Antingen är det jobbet, familjen - eller något annat som tar mer tid än något annat. Men oavsett vad du lägger tiden på, kom ihåg att lägga tid på dig själv. Balans börjar inom oss. Dessutom, när vi känner oss i balans, fungerar vi bättre och vi fattar bättre beslut.


RÅD: Det här är en bra vecka att säga ifrån. Finns det någon i ditt liv som tar din energi utan att ge något tillbaka? Säg ifrån! Vänta inte tills du blir skogstokig utan säg ifrån värdigt, lugnt och mycket bestämt medan du har nerverna och humöret under kontroll.

HINDER: Ibland när vi behöver hjälp dyker den upp ur tomma intet - ibland gör den inte det. Gör den inte det, var tydlig med att be om hjälp - vänta inte!

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Vagnen från Stora Arkanan och lyder: Jag behärskar alla situationer och alla utmaningar - jag har en plan och styr mitt liv i perfekt riktning! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en toppenvecka att överraska din partner på. En resa är perfekt just nu! Medger inte budgeten en All Inklusive vecka på en tropisk ö - gör en kortare resa med bil, cykel eller buss till ett utflyktsmål, en restaurang, till kiosken - vad som helst! Nyckelord denna vecka är överraskning och resa. *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa en ny kärlek utomhus. Kanske på en skidtur, fjällvandring eller liknande utomhusaktivitet. Dags att bli lite aktiv alltså! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page