top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 9 enligt mina Tarotkort 180226

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!


TIPS: HÖGFREKVENT & PERSONLIG DISTANSHEALING FÖR VANA MOTTAGARE MED MARITA, 28/2!

Glad att konstatera att första gången blev mycket uppskattad! Läs feedback från deltagarna på denna sida längst ner: http://bit.ly/2DB5s4W (det kan ta någon minut innan kommentarerna laddas)

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

1. Det anses fint och bra att vara ödmjuk - denna vecka är det dock mindre bra att vara blygsam eller att förringa sig själv och sina kunskaper. Stå upp för den du är och det du kan så kommer små eller stora belöningar till dig i form av offentligt beröm, nya vänner, kunder eller högre lön - och kanske till och med reda pengar!


2. Har du ofta tänkt på någon från förr men inte gjort slag i saken att söka efter dem eller kontakta dem? Denna vecka är mycket förmånlig för den som vill återknyta kontakten med gamla vänner. Chansen är att de blir jätteglada att höra från dig! Om ni skildes som ovänner blir de kanske inte superglada, men de kommer troligen inte att stöta bort dig. Bra vecka även för den som vill släktforska!


3. Det här är även en riktigt gynnsam vecka för den som vill köpa eller sälja hus eller mark i ett annat land!

Lyckofärg denna vecka är terrakotta. Lyckotal: 13 och 4 (1+3=4)


TIPS: Om du känner att någon lurat dig eller lovat dig något som de sedan inte håller, fundera ett varv till om det verkligen är sant? Kanske är det bara ett gammalt mönster som upprepar sig? Denna vecka är det viktigt att anstränga sig att se saker och ting som de är, och inte skapa illusioner och egna fantasier.


RÅD: En sparad krona är en intjänad krona, sägs det. Men, denna vecka är det inte förmånligt att vara snål och gniden mot sig själv - om man har en slant över, vill säga. Så unna dig något med gott samvete och njut av det i fulla drag!

HINDER: När vi samlar på oss sorg och ledsna känslor kan de gömma sig i vår kropp bland muskler, leder och ligament och ställa till besvär. Dölj inte dina känslor utan lyft fram de i ljuset så att de kan försvinna.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Solen från Stora Arkanan och lyder: Jag skapar värme, ljus och lycka tack vare min positiva syn på mig själv och mitt liv! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kanske tänker du: Gå eller stanna kvar, gå eller stanna kvar - och så går några år till... Bestäm dig nu äntligen för hur du vill göra. Om du bestämmer dig för att gå, så gå - och respektera ditt beslut. Om du bestämmer dig för att stanna, så stanna - och lägg verkligen hela din förmåga på att göra relationen lycklig igen. Halvmesyrer gör ingen av er glada - allt börjar med ett beslut.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i en gammal stenbyggnad; ett museum, bibliotek, gammal postbyggnad eller kanske på rådhuset? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page