top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 8 enligt mina Tarotkort 180219

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009Hej kära du!


Hoppas att du har haft en fin helg och att du nu är redo att ta dig an denna sprillans nya vecka! Det är min innerliga önskan att Tarotskopet jag kanaliserat denna vecka ska kunna hjälpa dig att hitta guldkornen så att din vecka blir riktigt superbra!TIPS: Självtest: Är du deprimerad? Svara på några enkla frågor för att få svar. >VECKANS TAROTSKOPOm du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Om du har en jobbig eller besvärlig uppgift framför dig denna vecka - det kan vara allt från lönesamtal till att omförhandla lån eller söka plats på dagis (fast de säger att det är fullt), så vill vårt första budskap berätta att energierna denna vecka är mycket bra för besvärliga situationer! Allt du behöver göra för att lyckas är två saker: 1. Ta några djupa andetag innan uppgiften, stilla dig, centrera dina energier och ta kontakt med den starka och kloka person som du är inom dig. 2. Skriv ner, på ett papper, vilket slutresultat du vill ha efter uppgiften. / Sedan behöver du bara förhålla dig till samma energi som de två punkterna ovan gav dig genom hela uppgiften. Enkelt - lycka till! *ler*2. Lite mer på samma tema. Denna vecka är det viktigt att vi inte ger människor i vår omgivning ultimatum. Måla inte in dem i ett hörn där de inte har en chans att komma undan med hedern i behåll. Det kan slå tillbaka mot dig själv både direkt och längre fram. Det är alltså inte läge att säga till chefen: " - Får jag inte lön X, så slutar jag". Eller till din partner: "- Gör du inte X, så flyttar jag!" Återigen, ta kontakt med den kloka personen inom dig och ge människor lite marginaler denna vecka.


3. Denna kommer, till många, ett kärleksfullt besked. Något du innerligt önskat dig kan slå in nu. Vad har du önskat dig? *ler*

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 10 och 1 (1+0=1).


TIPS: Ofta säger man: " - Om du vill komma dit du vill måste du veta vart du ska". Men! Denna vecka är det lite bättre att bara följa minsta motståndets lag istället. Gå i den riktning som känns bra i magen - följ med i flödet.


RÅD: Det är mycket energier i omlopp, denna vecka får vi rådet att dricka extra mycket vatten. Helst rent och friskt kranvatten.

HINDER: Även om du inte har råd att resa, sluta inte drömma. Tvärtom, ju mer du reser i tanken desto närmare destinationen kommer du! *ler*

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Sex i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: Jag ser allt klart när jag fokuserar bara på det jag behöver göra just nu! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan det absolut vara värt att slå på stort och överraska din partner med ett frieri eller något annat du vet att han eller hon drömmer om! Och du, spara inte på krutet! *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en träning, kurs eller uppvisning som har med asiatiska kampsporter att göra! *ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page