top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 2 enligt mina Tarotkort 180108

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du och god fortsättning!

Tarotskopet har haft lite julledigt men nu är det dags att kickstarta igång 2018 med massor av tips och råd för att göra våra liv superbra i år!

Men bara för att Tarotskopet tog julledigt så gjorde inte MB Nova det. Jag och Isabel har jobbat intensivt med Julkalendern och öst ut priser värda tusentals kronor! Det var fantastiskt roligt - tack alla som var med och "lekte" med oss! Dessutom har vi varit kreativa och lanserat flera flera nya tjänster de senaste veckorna - ta en titta på allt detta!


Isabels Nyheter:

Avläsning - Med hjälp av ditt fotografi läser Isabel av dina energier angående: ​ Vem du är, vart du är på väg, vilka hinder och vilka positiva aspekter du har framöver

6 Aspekter - nu med möjlighet att genomföra ett telefonsamtal där ni går igenom din analys tillsammans och du får möjlighet att ställa frågor


Maritas Nyheter:

Reiki steg 1 - nu kan du gå den online. Rolig, interaktiv och full av material ingen annan lärare lär ut

Healing Bootcamp för ekonomisk nystart - 30 dagars superhealing till dig och din ekonomi samt andlig och annorlunda kunskap om vilka faktorer som styr vår ekonomi


Dessutom, för 9 året i rad, bjuder jag på kostnadsfri distanshealing onsdagar jämna veckor kl. 22.00!


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

1. Den här veckan är det bra att fortsätta i ett lite lugnt tempo och lägga grunden rätt för det nya året. Bestäm dig för vad det är du vill göra i år och hur du vill må och sträva sedan varje dag att nå ditt mål så gott du kan. Veckans första budskap lyder; Förbered dig väl så är halva jobbet redan gjort och kom ihåg att stämma av med din magkänsla. Känns det bra, är det oftast rätt! Känns det inte bra kanske du behöver göra någon liten liten förändring.


2. Det här är en bra period för alla som vill flytta eller renovera hemma. Går du i de tankarna, kom ihåg att dra nytta av veckans "bostadsenergier" så får du flyt i alla steg du tar!


3. Love, love, love! *ler* Det här är dessutom en väldigt fin vecka att planera bröllop, ställa Frågan till sin käresta och att hitta en helt ny "äktenskapskandidat". *ler* Med det sista menar jag att; om du träffar någon ny kärlek denna vecka är det stor chans att det blir en härlig, långvarig och seriös relation.

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 9.


TIPS: Tycker du att saker och ting går för långsamt? Tänk på att även om saker och ting inte syns på ytan ännu så pågår många saker under ytan. Tänk på naturen, den verkar vara stilla nu - men så är det inte. Där är massor av aktivitet för att tillverka snödroppar, krokusar och annat vackert. Förbered dig, din tid kommer snart- var redo när den gör det så att du inte missar din "blomning". *ler*


RÅD: Denna vecka kommer många att bjudas på en "Joker". Något väldigt extra positivt som ingen räknat med. Åh, så spännande! *ler*

HINDER: När du blir arg på andra för att du tycker att de gjort något fel skadar ilskan dig själv mer än den skadar dem. Är det verkligen värt det? Man kan inte vara glad och lycklig och arg samtidigt. Du väljer själv om du vill vara det ena eller andra. Glad eller arg, viket vill du vara?

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tio i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är i harmoni med mig själv och alla jag älskar. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Varför inte dra nytta av all den kärlek som ligger i luften denna vecka genom att knyta banden starkare? Kanske är det dags för giftermål eller förnyade löften? *ler*

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en myntutställning eller annan utställning med värdefulla saker. Tänk vitt och brett vad detta kan betyda i just ditt fall? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page