top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 49 enligt mina Tarotkort 171204

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Missa inte MB Novas Julkalender med andliga karameller!

Under de 4 första dagarna har vi gett bort; Medial Vägledning, minikurser, platser i Healing Bootcampen, "Din Ängel" - vad blir det månne härnäst?!

PS. Om du är medlem i min Facebookgrupp "Maritas Hjärtevänner" får du

direktlänken till tävlingen varje dag i gruppen. DS.

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan präglas av nya idéer, nya sätt att tänka om gamla saker och mental klarhet. Det är ju fantastiskt! Tänk så ofta, många av oss, känner att vi inte vet vilket beslut vi ska fatta, vi kanske känner att vi fastnat i gamla tankemönster eller kanske känner vi oss tråkiga och har helt slut på nya roliga idéer? Nu blir det ändring på det, kära du! Första budskapet denna vecka utlovar klarhet, tydlighet, beslutsamhet, idéer och kapacitet att skära igenom osanningar för att finna sanningens kärna! Det blir som en mental fläkt av frisk luft, med andra ord. *ler*


2. Det här blir inte bara en mentalt bra vecka, den blir även praktiskt bra! Speciellt för dig som väntat på ett praktiskt besked av något slag. Det kan vara allt från att du får besked om att ditt nya kök är klart för leverans, du kanske får besked att du fått en ny lägenhet och du får brått att börja packa och flytta, du kanske får besked att du får en ny lokal till ditt nya företag, du kanske får besked att ditt barn fått plats på dagis och börjar förbereda inskolning, du kanske får besked att det blir en omflyttning på jobbet och ni ska byta kontorsplatser - så att du äntligen får en fönsterplats. Nu kommer jag inte på fler exempel. *ler* Men, vilka praktiska besked det än blir, så blir det positiva besked.


3. Även positiva saker kan trötta ut oss. Det tredje budskapet vi får vill uppmuntra oss att stå stadigt i allt som händer, bara följa med i flödet, inte ägna tid åt negativa spekulationer utan bara ta det lugnt i vetskap om att bra saker händer, speciellt när vi inte jagar upp oss över småsaker.

Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 5.


TIPS: Tänk: JA! Det är lätt hänt att vi blir automatiska nej-sägare - ofta för att hålla undan en aldrig sinande ström av krav och måsten från omgivningen. Ibland säger, många av oss, nej innan vi knappt vet vad saken gäller. Denna vecka är det förmånligt att säga ja, i alla former. Exempel: En vän frågar dig om du vill göra en sak. Din första reaktion är att säga nej. Säg istället: Ja, det vill jag gärna - men först, berätta lite mer är du snäll. Det kan verkligen löna sig att bli en Ja-sägare denna vecka, i alla fall tills du har alla fakta för att fatta rätt beslut.


RÅD: Denna vecka är det förmånligt att ingå partnerskap och samarbeten av alla möjliga slag!

HINDER: När du inte vet vad du ska göra - gör du då ingenting? Våra hinder denna vecka går åt två håll.

1. Om du oftast inte gör något alls (när du inte vet vad du ska göra) är budskapet: ibland är ett dåligt beslut bättre än inget beslut alls - sätt fart.

2. Om du oftast skenar iväg (fast du inte vet hur du ska göra:) vänta lite, tänk igenom dina alternativ en gång till.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Månen från Stora Arkanan och lyder: - Jag vet att jag är trygg, jag är inte ens rädd för det jag inte förstår. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Den här veckan lyser Hoppets Stjärna över alla par. Dra nytta av dessa underbara energier på det sätt som är allra bäst för just din relation. (Det här gäller även alla nya par, kom ihåg det som står under punkten Råd.)

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon utomhus där det finns djur, många små saker, tinnar, torn och slott. Kan det kanske vara läge att gå på julmarknaden på, eller i närheten av, ett Slott? *ler*


När det gäller kärlek är det roligt att vara lite busig! Varför inte gå på en julmarknad, köpa brända mandlar eller kanderade äpplen och medvetet krocka med den sötaste pojken/flickan där och som ursäkt för din klumpighet ge honom eller henne de brända mandlarna eller ett äpple som present? *ler* Det måste inte (ska helst inte) vara med baktanke att bli gift - det kan vara ett sätt att hålla din inre kärlekslåga tänd och att träna på att flirta lite oskyldigt. Lycka till! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page