top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 43 enligt mina Tarotkort 171023

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!

Tips: 30 dagars Ängla Healing Bootcamp! Ta emot Änglarnas Kärlek och läkande energier under 30 dagar. En kombination av Änglahealing och Reiki Healing för en underbart kärleksfylld och renande upplevelse genom de högsta frekvenserna. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Det här ser ut att bli en riktigt superkreativ vecka! Tycker du att du varit lite trög det senaste? (ler) Denna vecka är det stor chans att du får massor gjort, och dessutom stökar bort en del gamla uppgifter som hängt över dig. Dags att sticka klart vintertröjan kanske, eller bygga klart köket? Första budskapet är dessutom mycket bra för dig som är företagare eller konstnär. Den här veckan får du troligen många nya uppslag om hur du ska bedriva ditt företag eller hur du ska nå ut med din konst. Som vanligt gäller att även om energierna är förmånliga på olika sätt så är det upp till var och en av oss att ta tag i saker och ting - inget händer av sig självt.

2. Rättvisa råder, är budskap nummer två. Ibland tycker vi kanske att vi får mindre än andra, men tänk på att allt är energi. Ingen får mer eller mindre energi än någon annan. Däremot kan det vara skillnad på energierna vi får. Glädje har en högre vibration än sorg, men båda är energi. Det är då vi måste komma ihåg Attraktionslagen; är vi glada är chansen större att vi får tillbaka glädjefylld energi är vi deppiga är det större chans att vi får tillbaka deppig energi. Det låter väl vettigt, eller hur? Alla får alltså lika mycket, men innehållet kan variera och det bästa av allt - vi kan ta makten i våra liv och ändra på saker. Det är bra!


3. Kommunikation via Internet är fördelaktigt denna vecka! Gör det mesta möjliga av det genom att, till exempel: skicka ansökningshandlingar digitalt för att söka nya jobb, hitta en ny kärlek på en bra datingsida, kommunicera med vänner du tappat bort - ja, vad mer kan man tänka sig? *ler* Du får fundera över hur du kan dra nytta av detta!

Lyckofärg denna vecka är terrakotta. Lyckotal: 7.


TIPS: Det är absolut ingen idé att ångra något. Ånger säker ditt humör, din energi, påverkar din sömn och gör ofta att saker och ting inte flyter på i livet. Stanna upp, be dig själv och det, det berör om förlåtelse och släpp sedan taget. ...och lova dig själv att göra annorlunda eller bättre nästa gång.

RÅD: Fira dina framgångar! Tänk på att när du gör bra saker så ska det firas! Att nå sina mål är inte något som bara ska prickas av på en lista. När vi firar något sker en förstärkning av energierna och vi får flow med andra saker i livet också!

HINDER: Det går lika fort att göra en uppgift bra som att göra den dåligt. Slarva inte utan sätt en ära i att alltid göra ditt allra bästa! Du behöver inte göra något bättre än du förmår, men heller inte sämre. Ditt allra bästa duger mycket bra! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Page i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag ser igenom mina rädslor genom att möta dem! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det (troligen) vanligaste problemet i många relationer är diskussioner om pengar. Men tänk på att hetsiga diskussioner om pengar är meningslösa. Gör en budget tillsammans i stället, håll er till den och kom överens om hur det ekonomiska ska funka i just er relation. Tips till dig som inte är gift eller sambo: Det bästa är att planera det ekonomiska innan man gifter sig eller flyttar ihop så besparar man ofta relationen från många problem. Ta gärna upp flera scenario som att ni får barn, hur blir det ekonomiska då? Eller, en av er blir sjuk eller arbetslös, hur ska ni hantera det? En av er tjänar mer än den andra - ska båda betala lika mycket ändå, vad känns rätt och rättvist? Listan kan göra lång. Lycka till!


Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en teater eller på ett torg med en stor staty på. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page