top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 41 enligt mina Tarotkort 171009

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips: 30 dagars Superhealing. Healing Bootcamp till dig och 126 av dina släktingar och förfäder! Tänk om många av dina stora problem i livet inte bara är dina? - Tänk om du ärvt dem från din mamma eller pappa - och vem kan de i sin tur ha fått dem ifrån? Om du läker hela din släktkedja, vad händer då med din hälsa och ditt välmående? Superhealing 30 dagar, börja när du vill. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Veckans första budskap är väldigt bra för de som arbetar i grupp, på något sätt. Speciellt om man arbetar i en grupp där det varit problem en längre tid. Denna veckas energier är alltså mycket förmånliga för de som vill lösa konflikter i arbetsgrupper. Det här måste inte göras av en specialist eller chef, även du (om detta stämmer in på dig) kan vara den som skapar fred och harmoni i gruppen.

2. Det är många människor, fler än vi kanske tror, som inte har så god självkänsla (egenvärde). Många kommer inte från hem som varit stödjande, inte heller har man kanske fått rätt stöd under skoltiden för att förstå sitt värde. Att ha ett bra och sunt egenvärde är ofta en av nycklarna till ett bra liv med bra jobb och bra relationer. Veckans andra budskap vill få oss att fundera ett varv över vårt egenvärde, och helst komma till insikt om att vi är fantastiska människor allihop. Denna veckas energier är mycket bra för den som vill arbeta med sin självkänsla. Så glöm nu "Jantelagen" och säg högt efter mig: Jag är fantastisk och värdefull! *ler*


Visste du detta om Jantelagen (fr Wikipedia): Jantelagen är en uppdiktad lag formulerad av författaren Aksel Sandemose i boken: En flykting korsar sitt spår (1933). I boken förekommer en stad som Sandemose kallar Jante och det är denna fiktiva stad som ligger bakom begreppet "Jantelagen". Begreppet har senare fått ett brett och populärt genomslag och används även av människor som saknar vetskap om det litterära sammanhanget. Jantelagen formulerar i ord den oskrivna lag, som säger att man inte får sticka ut och tro att man är bättre än andra på något sätt. /Läs mer om Jantelagen här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Jantelagen


Det är alltså påhitt alltihop och jag tycker att vi människor kommit så långt att vi inte längre kan ta hänsyn till gamla tokiga "oskrivna lagar" - de hör inte hemma i dagens samhälle.


3. Denna vecka råder rättvisa! Det betyder att du får det du sår. Om du gör bra saker får du bra resultat, om du slarvar får du slarviga resultat. Det låter kanske logiskt men faktum är att ibland skarvar vi och hoppas på att få bra resultat ändå. Denna veckas tredje budskap vill inspirera oss att göra saker så bra vi kan, och till och med gå steget längre genom att fråga oss; hur kan jag göra detta ännu bättre?


Lyckofärg denna vecka är blått. Lyckotal: 8.


TIPS: Denna vecka ligger det mycket kärlek i luften. Vad kan det innebära för just dig? En ny hund *ler*, en ny partner, giftermål? Gör gärna mesta möjliga av dessa kärleksenergier på det sätt som passar just dig!

RÅD: Vi står inför en tid av stor positiv förändring. Men, många kan inte ta emot allt det nya, de har så fullt redan - både av saker och uppgifter. Försök att rensa undan saker du inte längre behöver och skapa lite tid i almanackan för att skapa flexibilitet i ditt liv.

HINDER: "Ole dole doff". Ibland är det hugget som stucket hur vi fattar beslut. Ibland är ett beslut, vilket som helst, bättre än inget alls. Fastna inte i ingenmansland - fatta nödvändiga beslut får att gå vidare i just den situation du befinner dig i, som ropar efter en förändring. Detta gäller allt från att förändra sin jobbsituation, förändra sin vikt, förändra sin ekonomiska situation eller förändra en relation. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är De Älskande från Stora Arkanan och lyder: - Jag väljer att vara trygg i mig själv och i mina relationer - och att alltid älska utan skuld och begränsningar. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det är som jag skrev ovan mycket kärlek i luften - använd dessa underbara energier till att stärka och förbättra din relation på det sätt du känner passar just er som par bäst!


Singlar: Att det är mycket kärlek i luften är positivt även för singlar. Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon (vuxen *ler*) på ett dagis, förskola, skola eller någonstans där det finns små barn. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page