top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 39 enligt mina Tarotkort 200921

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips: Tänk om många av dina stora problem i livet inte bara är dina egna? - Tänk om du ärvt dem från din mamma eller pappa - och vem kan de i sin tur ha fått dem ifrån? Om du läker hela din släktkedja, vad händer då med din hälsa och ditt välmående? Superhealing 30 dagar, börja när du vill. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>

 


Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

🌷 VECKANS TAROTSKOP

1. De flesta av oss har så mycket! Trots det är det många som bara ser hur lite de har. Att missa det vi har och bara fokusera på brister gör oss sköra och ledsna. Det ger dåligt självförtroende och dålig självkänsla. När vi inte har exakt vad andra har kan vi få för oss att vi är sämre människor, vilket naturligtvis är helt fel. Alla har olika förutsättningar. En del är bra på att baka bullar, andra att köpa och sälja fastigheter, en del är bra på att laga tänder. *Ler* Många saker, som du ser, kommer sig av vad vi är intresserade av. Om du hade ett brinnande intresse för fastigheter kanske du också skulle ha några stycken vid det här laget?

(Vill du tjäna mer pengar, utgå alltså gärna från dina intressen och fråga dig själv hur du kan vidareutveckla din hobby och göra den till något som andra uppskattar och vill betala pengar för att uppleva eller äga.)

Det här var kanske en lång omskrivning för att förmedla veckans första budskap, som lyder: Rikedom är en känsla och den sträcker sig bortom eventuella ”bevis” på bankkontot. Rik är den som njuter av livet, oavsett vilka omständigheter som råder i det yttre. Rik är den som har förmågan att njuta av en enda liten blomma, njuta av solsken, trattkantareller i skogen och ett leende från en främling. Att ha skor på fötterna, en buffert på banken, mat i magen och tak över huvudet är självklart viktigt och skänker trygghet, men det är inte det som är sann rikedom. Dessutom, om vi känner oss rika är det enklare att attrahera mer rikedom, kanske i form av pengar, upplevelser, vänner eller kärlek.

2. Då var då och nu är nu! Veckans andra budskap vill påminna oss om att inte se så mycket till vår historik, speciellt inte om den varit jobbig – utan att fokusera framåt. Du vet, det är ju bara framtiden vi kan förändra, vi kan aldrig fysiskt ändra vår bakgrund. Om du har en släng av ”jag lider fortfarande av min dåliga uppväxt eller min förra kärleksrelation” - försök att successivt lägga mindre och mindre energi där och mer och mer på vad du vill göra resten av ditt liv. Denna veckas energier är mycket förmånliga för den som vill frigöra sig från det förflutna!


3. Efterlängtade nyheter! Veckans tredje budskap bär med sig löften om att saker och ting är satta i rörelse och att resultaten manifesteras denna vecka och nästa vecka. Kanske har du länge väntat på besked i någon fråga? Då är det stor chans att just din väntan är över inom kort!


//Detta är välkomna nyheter för mig personligen som har flera saker som hänger i luften! *ler* Varje gång jag har frågat inom mig har jag bara hört: Wait (vänta). Glad att saker och ting håller på att falla på plats! //


Lyckofärg denna vecka är orange.

Lyckotal: 18 och 9 (eftersom 1+8 blir just 9).


TIPS: "Var och en är sin egen lyckas smed", finns ett talesätt som säger. Ett annat säger: Gud hjälper den som hjälper sig själv". Dessa ordspråk är bra att komma ihåg, speciellt för den som går och väntar på att någon annan ska komma och förändra deras liv.

RÅD: "Jag har inte råd" - detta uttryckssätt är nästan ännu vanligare än de jag nämnde ovan. Att säga att man inte har råd, gör så att man aldrig får råd - det blir som ett automatiskt mantra som skickas ut i Universum. Sluta säga detta! Hitta en omskrivning. Säg hellre: - Jag vill inte ha XYZ just nu. Orden, just nu, är mycket bra för det förmedlar att man kan få det en annan dag. Prova får du se!

HINDER: Tempot i samhället är, för många, mycket högt - på tok för högt! Många bara kör på, det är inte så bra alla gånger. Försök att stämma av med din inre kompass att du verkligen är på väg åt rätt håll och ta lite "time out" emellanåt så att du får lite rast, ro och vila. Vi fattar bättre beslut när vi är utvilade och i fas med oss själva - och livet blir så mycket roligare! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Kung i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag hedrar jorden som ger mig skönhet och överflöd! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


Tillägg: Naturen är så generös, den ger och ger av bär, svamp, frukter, blommor och mycket annat. Visst känns det väl bra att säga tack emellanåt. Om du tror att naturen inte hör din tacksamhet, tror du fel. *ler* Tacksamhet sprider positiv energi åt allt och alla, inklusive naturen.

💜 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Det krävs två för att dansa tango, brukar man säga. Så är det. Ibland kanske man dansar i otakt, ibland trampar man varandra på tårna men man slutar inte dansa för det. Man tränar och tränar tills stegen sitter. *Ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en välgörenhetsgala eller annan plats där man arbetar med välgörenhet av något slag. Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🥰 Kram, Marita på MB Nova


🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.


🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt. Läs mer >

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page