top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 38 enligt mina Tarotkort 200914

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips: Healing Bootcamp till dig och 126 av dina släktingar och förfäder! Tänk om många av dina stora problem i livet inte bara är dina? - Tänk om du ärvt dem från din mamma eller pappa - och vem kan de i sin tur ha fått dem ifrån? Om du läker hela din släktkedja, vad händer då med din hälsa och ditt välmående? Superhealing 30 dagar, börja när du vill. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>

 


Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

🌷 VECKANS TAROTSKOP

1. Gillar du att göra upp planer, då är detta en perfekt vecka för dig. Denna vecka har vi härliga energier som stödjer våra tankeprocesser. Det här är även väldigt bra för dig som känt dig lite ofokuserad på sista tiden. När vi blir äldre kan vi ibland glömma bort hur mycket vi faktiskt kan - vi tar ofta vår kunskap för självklar. Till skillnad från när vi är unga, och vi vet mindre - då kan vi tycka att vi kan och vet allt. *ler* Respektera din kunskap och använd all den livskunskap du samlat på dig till att göra små justeringar i livet så att det blir så där gott som du vill ha det. Du vet, ibland är det inte de stora besluten och de radikala förändringarna som ger bäst och mest resultat, ibland är det det lilla som betyder allra mest. Det här är även en bra vecka om du vill anlita en advokat eller kanske skriva färdigt en bok eller diktsamling.

2. Nästa budskap vi får är att inte dröja för länge med våra planer utan att verkligen satsa på att omsätta dem i praktiken. Säg att du följde rådet i det första budskapet om att skriva klart en bok, då ska du även så snabbt som möjligt - inte lägga dem i byrålådan fundera på hur du ska ge ut din bok, vilken förläggare du ska använda - eller om du ska gå en kurs i hur man ger ut böcker själv.


Tänk på att mina exempel bara är exempel för att trigga din fantasi, budskapen gäller även dig som inte alls vill skriva böcker eller poesi. *ler* Tänk efter: vilka planer vill du göra upp och på vilket sätt kan du omsätta dem i praktiken? Det här är även en bra vecka att starta företag, vara kreativ i största allmänhet och överraska andra med roliga aktiviteter. Att sprida glädje är också stort denna vecka!!3. Tänker du ibland: "Men hur kunde saker och ting gå så galet, hur kunde mitt liv bli på det här sättet?" Om så är fallet ska du veta att du inte är ensam. Tankar av det slaget är mycket vanliga. Vi har ofta en inre bild av hur vi tänker oss våra liv. Och sen en dag stannar vi upp, gnuggar oss i ögonen och inser att våra liv utvecklats på ett sätt som vi inte tänkt oss. Saker och ting kanske bara hände, i bakgrunden, medan vi var upptagna med att veckohandla, göra lunchlådor och skjutsa barnen till olika fritidsaktiviteter. Veckans tredje budskap säger: Gör om, gör rätt - efter rådande omständigheter. Redigera den inre bilden du har av ditt liv och omsätt förändringarna i verkligheten. Börja från början. Ställ dig följande frågor: Vad vill jag jobba med? Var vill jag bo? När jag är X (din ålder idag) år gammal, hur vill jag att mitt liv ska vara? Vilka vänner vill jag ha? Vilka hobbies vill jag ha? Inget är hugget i sten, kära du. Du har total tillåtelse att börja om och designa ditt liv på nytt med utgångspunkt från där du är idag - oavsett hur ditt liv ser ut. Lycka till och ha det så roligt! *ler*Lyckofärg denna vecka är svart. Lyckotal: 11.

 

TIPS: Att ha många val är roligt, men kan också vara svårt och ge beslutsångest. Väg för- och nackdelar och agera sen - fastna inte, men "höfta" heller inte. (Att "höfta" betyder i detta fall att man kör på lite så får man se hur det går. *ler*)

RÅD: Människan är ett flockdjur men många av oss behöver tystnad för att landa och hämta kraft. Denna vecka är det förmånligt att söka tystnaden.

HINDER: Människor är så totalt olika. Många gillar chokladglass, andra gillar vaniljglass - och vi som gillar chokladglass kan ju inte fatta hur man kan föredra vaniljglass. *ler* Men om vi går ut och demonstrerar för att chokladglass är bättre och godare och att vaniljglass borde bannlysas, är vi helt fel ute. Icke desto mindre, detta är precis vad som sker hela tiden på olika sätt i vårt samhälle. Livet blir så mycket enklare och roligare om vi acceptera olikheter och öppnar oss för mångfald. Precis som tågen går åt olika håll efter de har lämnat stationen, så går även åsikter isär. Alla vill inte åka till Stockholm, vissa vill åka till Östersund, Karlstad eller Malmö, och det är ok. *ler* AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Måttfullheten från Stora Arkanan och lyder: - Jag inser mina behov och använder alla mina resurser till att skapa hälsa och harmoni i mitt liv. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

💜 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Får du "lön för mödan" i din relation? Om inte, detta är en bra vecka att fatta beslut om att bryta upp, det kommer att gå lättare än du tror just nu. (Om du svarade ja på frågan, om du trivs i din relation, kan du bortse från detta.)


Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en festival eller annat musikarrangemang! *ler* Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🥰 Kram, Marita på MB Nova🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41.


🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot. Läs mer >Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page