top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 37 enligt mina Tarotkort 200907

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


Tips: Healing Bootcamp till dig och 126 av dina släktingar och förfäder! Tänk om många av dina stora problem i livet inte bara är dina? - Tänk om du ärvt dem från din mamma eller pappa - och vem kan de i sin tur ha fått dem ifrån? Om du läker hela din släktkedja, vad händer då med din hälsa och ditt välmående? Superhealing 30 dagar, börja när du vill. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>

 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

🌷 VECKANS TAROTSKOP


1. Första budskapet vi får är: - Tänk dig för! Men, det ser jag inte som något negativt, i det här fallet. Det har mer att göra med att någon (eller något inom oss) inte vill att vi gör på ett nytt och modernt sätt, utan att vi ska fortsätta göra på gamla sätt. Även om de gamla sätten varken är framgångsrika eller gör oss lyckliga. Alltså, om någon säger till dig, eller att du får en känsla inom dig, att du inte ska göra en sak på ett nytt sätt, fundera då ett extra varv över personens åsikt eller din inre känsla.


Exempel: Jag kommer ihåg när de första datorerna kom, då var det många som var mycket skeptiska och tänkte: nej, dator ska jag inte ha, jag köper mig en ny skrivmaskin istället. *ler* // Eller tänk; Internet. Det var många förstå-sig-påare som inte trodde att det skulle bli populärt. *ler*


2. Vart är du på väg? Veckans andra budskap påminner oss om att när vi inte vet vart vi vill - då kan vi hamna var som helst. Trots det och trots eventuella brister på planer.... Denna vecka är mycket förmånlig för den som vill "ge sig iväg". Det kan vara att ge sig iväg från en relation, ett jobb, ett land, en bostad, vänner, värderingar - ja, nästan vad som helst. När du har bestämt vad du vill ge dig iväg ifrån (om du har en längtan efter det inom dig), gör gärna en enkel plan och börja fokusera på att du är på väg till något annat istället. Alltså; vad är du på väg till, hur känns det, hur känns vägen dit, hur mår du när du är där.


Exempel: Jag är på väg från den här bostaden. Det känns både ledsamt och spännande - uppbrott kan vara känslomässigt påfrestande. Vägen dit känns lite oviss och det är alltid jobbigt med kartonger, packning och städning. Jag tränar på att känna mig trygg och att lita på att det bästa kommer till mig. När jag väl är där känner jag glädje och frihet! // Om du vill, använd denna enkla mall för det du vill göra, vad det än kan vara.


3. Tycker du att vänner, släktingar, kollegor eller andra människor du känner, betett sig lite dumt den senaste tiden? Om de varit dumma eller om du bara uppfattat det så, kan jag inte avgöra. Men, vårt tredje budskap denna vecka indikerar att våra relationer, över lag, kommer att fungera så mycket smidigare framöver. Detta gäller även relationer som varit lite dåliga en längre tid. Om det finns en person du vill skapa fred och frid med igen, gör ett nytt kärleksfullt försök denna vecka - du kan bli förvånad över hur lätt det plötsligt går.
Lyckofärg denna vecka är mörkblått. Lyckotal: 13.

 

TIPS: Att bara jobba och aldrig roa sig är inte en bra kombination. Se till att lägga in lite lek emellanåt i livet. Det spelar ingen roll vad det är, det behöver inte vara stort, energikrävande eller dyrt. Huvudsaken är att DU tycker att det är roligt! Och, säger korten; det ska gärna vara utomhus, eller i alla fall inte inne i ditt hem. *ler*

RÅD: Mycket bra vecka att utvecklas andligt och intuitivt. Gå den där kursen du tittat på, börja meditera, göra yoga eller annat härligt!

HINDER: När vi blir trötta blir livet inte roligt. Se till att få bra kvalitet på din sömn. Behöver du hjälp finns mycket information på Internet. När vi sover städas hjärnan, cellerna förnyas och inre organ balanseras, rensas och vitaliseras. Ta din sömn på allvar, den är en bra vän! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tio i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag släpper taget om det jag inte kan göra något åt och fokuserar på det jag kan råda över. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

💜 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Tänk nytt! Nästan alla par kommer förr eller senare in i rutiner. Kom ihåg att hitta på lite nya saker då och då för att mota bort "Herr Taförgivet" och "Fru Skadiskaförst". *ler* Gör det till en vana - innan relationen går på rutin.


Singlar: Den här veckan ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en större sammankomst bland släktingar och vänner! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🥰 Kram, Marita på MB Nova🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41.

🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page