top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 36 enligt mina Tarotkort 170904

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips: Gratis gåva från MB Nova - Mini Kärleks Bootcamp! Steg 1: Kärleksaffirmationer för att attrahera kärlek, nya vänner och bättre självförtroende. Steg 2: Minikurs i fem delar: Kärlekstabbarna du inte vill göra om. Inspiration, insikter och uppgifter. Steg 3: Kärlek och Attraktionslagen. Ta hjälp av Universum för att hitta den stora kärleken. => Länk till Kärleks Bootcampen


11 September: Vill du vara med på den stora Kärleks-Bootcampen och hjälpa din perfekta partner att hitta dig, på bara 6 veckor! Det här blir en riktig genomkörare av hela dig! En ny modul/ämne varje vecka. Distanshealing varje vecka, även varje dag om man önskar. Chakra-Yoga, Frekvenshöjning radering av blockeringar, Feng Shui, "Mindset", Attraktionslagen - och mycket mer, enkelt och roligt!! Läs och lyssna på innehållet: http://mbnova.wixsite.com/workshopkarlek170911/intro

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Oh la la! Första budskapet är väldigt härligt, men ni känner mig, jag vill inte förstora budskap som handlar om att det kan komma mer pengar än vanligt kommer till oss. Men, så är det! Ta nu tillvara på dessa fantastiska energier. Hur? Jo, genom att söka nytt jobb och begära lite högre lön än du tänkt dig från början, sälja av något hemma kan ge mer betalt än du tänkt dig, lägga om lån och avtal med mobiloperatör, elleverantör etc., hjälpa någon med en uppgift kan ge extra utdelning, osv. Om du vill ha mer pengar, ta då penna och papper och skriv överst: HUR kan jag dra nytta av denna veckas pengaenergier? Slappna sedan av och skriv ner 20 alternativ och någonstans där i dina alternativ finns just ditt svar. Visst, vi kanske kan vinna pengar eller ärva - men om vi ärver betyder det att någon dött och dit vill vi inte gå i våra energier. Vi vill ju stanna i: Heja Livet! energierna, eller hur? *ler*


2. Även budskap nr två är enormt bra, det är kortet för: "Du är en vinnare"! Det kortet ensamt är fantastiskt bra, och i kombination med kort nummer ett blir ganska oslagbart. Budskapet vi får är som uttryckssättet: Om du visste att du inte kunde misslyckas, vad skulle du göra då? Alltså, gör nu allt det du tänkt på den senaste tiden, du har förmågan, självförtroendet och universell hjälp i allt du gör!


3. Otroligt! Budskap nr tre följer de föregående - budskapet vi får är att: Världen är din! Hur vill du använda det? Vill du resa, planera en resa arbeta som volontär, eller liknande? Men det ligger mer i budskapet, där ligger även en tydlig uppmaning om att tänka större! Vi bli ibland vana att röra oss i vår egen lilla "ankdamm" - men vad finns utanför? Våga dig utanför din komfortzon, gör saker som känns lite läskiga (och kom ihåg budskap nr två; du är en vinnare), satsa på dina drömmar, visa upp dig för världen, den är redo för dig nu - och du är redo. Det här blir verkligen bra, kära du!


Lyckofärg denna vecka är guld och mässing. Lyckotal: 7.


TIPS: Den här veckan är det fördelaktigt att stanna upp i spontana möten. Om du, till exempel, springer på någon på stan du inte träffat på länge - tänk inte, vilket konstigt sammanträffande, jag tänkte ju på honom/henne igår - och hasta vidare. Ta mötet på allvar och stanna i samtalet tills du förstår varför ni träffade på varandra. Var beredd på att bli positivt överraskad!


RÅD: Jag vet att många av er har många drömmar, veckans råd säger: satsa på dina drömma, det enda du behöver göra är att fästa känslor av glädje, förväntan, passion på dem, som osynliga små vingar, och sända ut dem i Universum.

HINDER: Veckans hinder säger att vi inte ska tvivla på våra idéer och inte tvivla på vår inspiration. De ÄR äkta! Tänk på alla böcker du läst, filmer du sett, bilar, båtar och flyg du rest med. Om alla tvivlade på sina idéer skull världen vara en ganska "tom" plats. Låt inte dina böcker, uppfinningar eller drömmar försvinna med dig en dag. Även du har förmågan att berika världen! Det är ingen brådska, men ta gärna ett litet, litet steg redan idag! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Den Hängde Mannen från Stora Arkanan och lyder: - Det är tryggt att vänta och lita på att allt jag behöver kommer till mig när det ska. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.) NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kom ihåg att även små, små förändringar kan ge extra skjuts och positiva resultat. Om du, till exempel, har hälsat din partner välkommen hem efter jobbet med samma fras i samma tonfall i tio år - varför inte byta fras, eller bara byta tonfall lite? Prova får du se! *ler* Det är möjligt att din partner märker förändringen och säger: - Vad är det med dig? Och då svarar du: - Inget, jag är bara glad att se dig. *ler*


Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon vid åkrar och ängar, eller på en plats som har med blommor, grönsaker eller mejeriprodukter att göra. *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page