top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 35 enligt mina Tarotkort 200824

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

🙋‍♀️ Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips:

VECKANS TAROTSKOP

1. Misströsta inte! Du vet, ibland känner vi oss små och ensamma, det är naturligt och mänskligt. Och, ibland känns det som att ingen förstår oss och inte bryr sig om hur vi känner det. Oroa dig inte, kära du. Om du plötsligt känner så denna vecka så kommer det att gå över ganska fort. Lägg inte så mycket energi på det bara, det är som det är, vet du. Kom ihåg att många människor vill bry sig och lyssna men ibland har alla så fullt upp av sina egna problem och att rodda runt sina egna liv att andras bekymmer inte riktigt når fram i bruset.


Ett tips: Om du verkligen behöver att en vän lyssnar på dig, säg det. Till exempel: Min vän (namn), jag har något som jag skulle behöva ventilera och du har alltid så många kloka råd, kan jag få prata med dig en stund. // I det läget säger de flesta vänner ja, det är jag ganska säker på! // Kom ihåg att det ofta är bättre att vara specifik än att rada upp tjugo problem och sen hoppas att vännen ska intressera sig för något av dem. Det är bra att underlätta för sina vänner att hjälpa oss.


2. Nåväl, över till roligare saker! Den här veckan är det mycket fördelaktigt att bjuda in till fest, eller hitta på andra sätt att umgås med familj, kollegor, grannar eller vänner. Det du engagerar dig i nu kommer att ge positiv effekt både nu men också längre fram. Som man sår får man skörda, sägs det, och just nu får du skörda två gånger på det du sår. *ler*


3. Den här veckan är det också mycket positivt att köpa och sälja boskap, hästar, får, grisar, höns, att köpa bondgård, bygga stall - och allt det som hör till dessa områden! Om detta redan är din vardag är allt gott och väl - om det bor en slumrande bonde/bondmora inom dig som vill väckas till liv, är det nu du ska satsa! *ler*


🍀Lyckofärg denna vecka är mossgrönt. Lyckotal: 4

 

TIPS: Den här veckan är det en hel del kärlek i luften. Använd tipset precis som det passar dig. Gör något kärleksfullt för dig själv, köp en ny hund eller katt, fria till din partner eller bestäm dig för att börja dejta och släppa in kärleken i ditt liv!


RÅD: Rådet vi får är att se över allt som kan påverkas av att vi snart växlar årstid. Om det blir kallare och kallare där du bor - vad behöver du då åtgärda, fixa, införskaffa redan nu? // Om någon till äventyrs bor där det blir varmare och varmare, vilka omställningar behöver du göra?

HINDER: Ibland känner vi oss mycket företagsamma och sätter fart på än det ena och än det andra, men stannar snart om vi stöter på motstånd eller ger upp och tänker: asch, det var nog inte meningen. "Inte meningen" indikerar ofta att det är något utanför oss själva som är, så att säga, emot att vi gör det. Kanske är det så ibland - men för det mesta kan det bero på oss. Till exempel att vi inte är färdiga med hela planen, att beslutet inte landat inom oss, att vi "höftar" lite, att det är något vi behöver inhämta kunskap om, osv. Nästa gång du stöter på problem när du vill göra något, hämta hem makten till dig. Fråga dig själv; vad behöver jag göra, lära mig, komma till insikt om för att genomföra/lyckas med detta? AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är (passande nog): Sju i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag samlar på mig tankar och idéer så att jag enkelt kan genomföra alla projekt jag vill! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

💗 Par: Verkar din partner disträ och lite frånvarande ibland? Här kommer ett tips! Istället för att fräsa och fråga vilken planet de befinner sig på som inte lyssnar på vad du säger... *ler* Säg istället, med lite charm: Jag ser att du har något spännande projekt du funderar över, jag ser verkligen fram emot att ta del av resultatet när du tänkt klart. // Istället för att riskera att din partner fräser tillbaka, något i stil med: det är inget!! är chansen större att han/hon verkligen berättar vad det är de funderar över.


💗 Singlar: Den här veckan är det fördelaktigt att träffa någon på ett fik med lite antik anknytning - kanske vid ett museum, loppmarknad, gamla delen av stan, medeltidsborg, eller liknande.


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🌷 Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page