top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 32 enligt mina Tarotkort 200803

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009


🥰Tips! Boka Änglahealingbootcamp, just nu med 300 kr rabatt. 30 dagars healing från 15 Änglar samt kunskap om Änglarnas dimension + 10 bonusar i form av guidade Meditationer, Änglaböner mm! Läs mer >> 

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

VECKANS TAROTSKOP

✡️ Det här ser ut att vara en perfekt vecka för städning - och då menar jag inre städning. Kanske har du till exempel inte städat ut en gammal relation? Kanske går du fortfarande och grubblar över vad som hände och försöker "lägga pussel" för att förstå vad som hände? Veckans första kort vill uppmuntra oss att inte tänka så mycket hela tiden, utan mer försöka följa med i det som händer, summera plus och minus, dra lärdom (viktigt!) och sedan gå vidare.

✡️ Bli inte förvånad om du drömmer ovanligt konstiga och förvirrande drömmar denna vecka, även det är ett sätt för oss att bearbeta upplevelser. Ha gärna penna och papper vid sängen och skriv ner dina drömmar så fort du vaknar - det är mycket intressant och lärorikt. Våra drömmar kan lära oss väldigt mycket om oss själva.

✡️ Veckans tredje budskap lyder: Ta tag i det som måste göras! Vissa saker kan kännas sega, andra saker kan kännas roliga - och det är oftast de roliga sakerna vi vill göra först. Men, de tråkiga sakerna måste också göras. Denna vecka är det medvind för den som tar tag i det som måste göras, saker som blivit bortprioriterade.

✡️ Varför inte skriva en lista och göra allt det tråkiga på samma gång? På min lista kommer det att stå: putsa fönster och göra rent stuprännorna. *ler* Vad kommer det att stå på din lista?

Den här veckan är det även lyckosamt att resa, boka en resa, planera en resa eller att börja jobba med resor! Det är till och med extra lyckosamt att köpa resväskor. *ler*

 

☘️ Lyckofärg denna vecka är orange. Lyckotal: 3.

 

TIPS: Om du inte säger något så kan du inte räkna med att andra förstår att du har något på hjärtat som bekymrar dig. Var tydlig i din kommunikation så får du mer hjälp och stöd än om du väntar på att andra ska fråga och undra. Och du, svara aldrig kort; "det är inget", om du inte mår bra - det gör ofta andra illa till mods och de kan känna sig obekväma i ditt sällskap. Om du inte vill berätta hela sanningen, välj en liten del. Precis som du kan känna när andra inte mår bra, kan andra känna när du inte mår bra.


RÅD: Känner du dig vilsen ibland? Det är vanligt, det är det många som gör. Kom ihåg att du har alla svar inom dig, du är expert på ditt liv. Inre svar hörs tydligare när det råder yttre tystnad. Dra dig undan världen en stund, meditera, ro ut med båten, ta en promenad i skogen eller sätt dig på en bergstopp så hör du din inre röst tydligare. HINDER: Om något fint tagit slut - minns inte bara slutet, räkna de lyckliga ögonblicken också.


Exempel: Låt säga att du har ett arbete du älskar och att du har jobbat där i många år - låt oss säga: tio lyckliga år. En dag måste företaget avskeda personal och ditt jobb försvinner. Självklart blir du förtvivlad! Men, det är då det är viktigt att inte bara minnas slutet (som var kort) utan även att minnas de lyckliga stunderna (som i det här fallet var tio år)! Det är hela tiden många saker som tar slut i våra liv, på olika sätt. Om vi är mer förtvivlade över alla slut och inte minns eller räknar det goda, då blir det mycket förtvivlan. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Page i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag litar på min förmåga att hushålla både med min kraft och min ekonomi! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

💜 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Tålamod är en dygd, sägs det. Denna vecka vinner du mer på att visa tålamod och ha överseende med småsaker hos din partner. Välj var du vill lägga ditt fokus i er relation.

Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa någon på en auktion eller loppmarknad! *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! 🥰 Kram, Marita på MB Nova

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page