top of page

Kostnadsfri Distanshealing 26 Juli, 22.00 - 22.30. Reiki & Ärkeängel Raphael!

Hej kära vänner - nu är det dags för healing igen!

NYTT! Denna gång kommer jag att bjuda in Ärkeängel Raphael att delta i vår healing! => Ärkeängel Raphael anses av många vara den främsta ängeln för helande. Hans namn kommer från det hebreiska ordet Rophe, vilket betyder "medicinläkare"; Eller Rapach, vilket betyder "Gud helar själen." När vi ber Raphael att läka ett tillstånd manifesteras ofta läkningen direkt eller som råd och idéer inom oss för hur vi ska läka. Ärkeängel Raphael är alltid tillgänglig och väntar bara på att du ska ge honom tillåtelse att göra sitt helande arbete. Vissa människor känner Raphaels läkande energi som ett lätt surrande i kroppen, andra kanske ser ett grönt ljus. Hos många andra sker en förändring i energierna mer subtilt – mer som en känsla av lugn, trygghet och välbefinnande. // Gör gärna de vanliga stegen för att ta emot healing och om du vill kan du be denna bön för att kalla på Ärkeängel Raphael: BÖN => Kära Raphael, min ängel och skyddshelgon. Jag ber dig att läka mig fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Läk smärtan och såren i min kropp och själ och skänk mig trygghet, glädje och kärlek. Hjälp mig att bryta mig ur de mönster som hindrar min perfekta hälsa, hjälp mig att utveckla goda vanor och tankar som gör mig hel, frisk och fri. Tack! ♥ //

Kostnadsfri Distanshealing - dag och tid:

Onsdag 26 juli, kl. 22.00 - 22.30, bjuder jag på distanshealing igen - välkommen till en stunds underbar, ren och stark distanshealing för att fylla dina energidepåer och få lindring till sådant som bekymrar dig både fysiskt och mentalt. (Notera: alla onsdagar jämna veckor.)


Anmälan:

Välkommen att anmäla dig via www.mbnova.se (direktlänk: (http://bit.ly/2hx3RmI). Du kan även anmäla dig via min Facebookgrupp Maritas Hjärtevänner.


Booster:

Vill du boka en Healing Booster / Attunement för att förstärka healingen till dig och bli en medskapare av energi, klicka här för att boka och läsa mer: http://bit.ly/2i7PtQe.


Påminnelse: Om du vill ha påminnelse varje gång jag bjuder på distanshealing kan du anmäla det här > (direktlänk: http://bit.ly/2iuk0J4)


Ta emot healing:

Sätt eller lägg dig bekvämt. Slappna av, tona in, sätt i din intention att delta i distanshealingen och att du önskar få hjälp med ett specifikt problemområde - eller ta emot energi för ditt "högsta bästa". Om du vill kan du sätta på lite mjuk musik och gärna tända ett ljus. På hemsidan finns även information om min bakgrund och tips på hur du tar emot healing på bästa sätt. Välkommen, tillsammans gör vi världen lite, lite bättre!


Skicka en tanke till andra:

Jag vill be alla som deltar aktivt att helt kort skicka en kärleksfull tanke till alla andra som deltar vid detta tillfälle - och även barn i världen som har det svårt! Exempel: Tänk så här inom dig: "Jag skickar en tanke av kärlek och ljus till alla som deltar i kvällens distanshealing med Marita på MB Nova och till alla underbara barn i världen. Tänk vilken gemensam kraft det blir - tack på förhand! Gå och lägg dig om du vill:

Notera att du inte måste vara med aktivt - du behöver bara anmäla dig så kommer energin till dig när det passar dig bäst. Det går alltså bra att gå och lägga sig för natten om man tycker att det är sent.


Ljus och kärlek!

Kram, Marita på MB Nova


bottom of page