top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 30 enligt mina Tarotkort 170724

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning och innerliga önskan att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.VECKANS TAROTSKOP

Budskapen denna vecka bygger mycket på att inte oroa sig. Inte oroa sig för att till exempel säga fel saker. Har du någonsin varit med om att i vissa människors sällskap blir du liksom lite tyst, tom eller trög och i andras sällskap klok och inspirerande. Det har i alla fall jag. *ler* Kanske har du liksom jag ibland tänkt: Varför sa jag "X" - varför sa jag inte "Y" istället, det hade varit så mycket smartare och bättre! Nåväl, det är som det är. Det viktiga är att inte klandra sig själv efteråt. Om du skulle säga något denna vecka som du ångrar så oroa dig inte - ingen konsekvens kommer ut av det som inte är för båda parters högsta bästa.

Ett bra sätt att genomföra diskussioner och konversationer är att på förhand ta en stund och tänka igenom vad man vill ha sagt och hur man vill att resultatet ska bli.

Denna vecka ligger lite ekonomisk oro i luften. Kan det vara semesterkassan som börjar ta slut? *ler* Oroa dig inte, det ordnar sig. Det andra budskapet vi får är att pengar som kommer in under de kommande 30 dagarna kommer att räcka förvånansvärt långt. Härligt!!

Det tredje budskapet vi får är att det nu är en bra vecka att tänka långsiktigt vad gäller pengar och "saker som går att ta på". Vill du till exempel ha en ännu härligare trädgård de kommande åren, börja bygga upp den redan i år. Eller, vill du få mer avkastning på dina pengar, se över dina investeringar nu.

Lyckofärg denna vecka är lavendel. Lyckotal: 13.


TIPS: Har du oroat dig lite över en idé du har. Sluta oroa dig, du kommer att ro det iland. Lita på din instinkt!

RÅD: Uppmuntra och beröm andra så får du själv en "släng av sleven". Det finns en del av vår gamla reptilhjärna som inte förstår om vi säger något till andra eller till oss själva. Så när du säger till en vän: Åh, det var bra gjort, du är så duktig! Då tror din hjärna att det är du som får beröm och hela din kropp får en dos positiv energi! Vilket ju betyder att du har berömt två personer med en enda mening. Smart! *ler* HINDER: Det finns en väldigt gammal syn på synder och skuld som på något märkligt sätt lever kvar hos många. Kanske har du hört uttrycket: "Somliga straffar Gud med detsamma"? Glöm det - det existerar inte. Det är inte någon som straffar oss, och är det det, är det oftast vi själva. Om du kommer på dig själv att tänka i de banorna, stoppa dig själv genast. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Lyckohjulet från Stora Arkanan och lyder: - Jag litar på att Universum hjälper mig att manifestera allt jag vill ha och allt som är perfekt för mig! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Vem bestämmer hemma hos er? Kortet vi får här indikerar att det kan finnas en viss orättvisa i beslutsordningen. Om du bestämmer ofta, ge lite utrymme åt din partner. Om din partner bestämmer mest så ta för dig lite mer. Det är bäst när det råder jämvikt.


Singlar: Den här veckan ser det lyckosamt ut att träffa någon i närheten av en bondgård eller stall! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page