top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 29 enligt mina Tarotkort 170717

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning och innerliga önskan att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips - utlottning! På onsdag kommer MB Novas medarbetare Isabel att lotta ut Tarotsvar i Facebookgruppen, Maritas Hjärtevänner. Håll utkik i gruppen / välkommen att bli medlem där om du inte redan är det.Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.VECKANS TAROTSKOP

Ibland måste vi, fast vi inte vill... och när vi gjort det mår vi så himla bra! // Ibland kanske vi måste fatta jobbiga beslut, ibland kanske vi måste göra något vi egentligen inte vill. Vad det än kan vara i ditt liv som du inte vill men måste - oroa dig inte, det kommer att gå så mycket lättare än du tror. Och, du kommer att må så himla bra när det väl är gjort. Bara gör det, kära du! Passa gärna på denna vecka då energierna hjälper den som hjälper sig själv, extra mycket.

Den här veckans energier passar även väldigt bra för den som vill köpa hästar, höns och kor, resa till nordliga länder, komma vidare från en olycklig relation eller ett avsked och att inleda samarbeten med andra, kanske via ett nytt jobb.

Läs igen och fundera över hur du bäst kan dra nytta av denna veckas energier?

Lyckofärg denna vecka är limegrönt. Lyckotal: 19.


TIPS: Om du känner dig ledsen ibland ska du komma ihåg att allt är tillfälligt. Ibland är vi glada, ibland ledsna, ibland arga, ibland kärleksfulla. Det är ok - alla känslor är tillåtna. Många människor är känslomänniskor, ibland svänger det fort. Man kanske är glad vid frukosten, arg vid lunch, ledsen vid 3 fikat och kärleksfull på kvällen. Det är ok. *ler* // Å andra sidan; visst är det oftast roligare att vara glad? Vill man vara glad oftare kan man, till exempel, lägga märke till vad som gör en glad - och göra mer av det.

RÅD: Här kommer en påminnelse om att det aldrig är försent att börja om. Visst, när vi blir äldre så har vissa tåg gått. Det är svårare att exempelvis bli pilot, ubåtstekniker eller till Prima ballerina. Men det finns väldigt många härliga tåg kvar på livets perrong. Välkommen att välja ett nytt tåg om du inte är nöjd med det gamla. *ler* HINDER: Kommunikation kan vara svårt, ibland blir det lätt missförstånd. Om du är i en skör relation med någon, romantiskt eller med en vän - undvik att skriva SMS eller email. Ring eller träffa personen istället. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Stjärnan från Stora Arkanan och lyder: - Jag är i kontakt med mitt högre jag och jag lyser som den klaraste stjärnan! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Om du vill göra saker/aktiviteter som din partner inte vill göra - hitta en vän att göra det med istället. Låt inte din partner bära ansvaret för att du inte gör de roliga saker i livet som du vill göra.


Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en hundutställning eller annan plats där djur finns samlade. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page