top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 28 enligt mina Tarotkort 170710


Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning och innerliga önskan att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips! Kostnadsfri Distanshealing: På onsdag den 12 juli (22.00 – 22.30) bjuder jag på distanshealing igen. Anmäl dig via inbjudan som ligger i min Facebookgrupp: Maritas Hjärtevänner eller mer privat här på hemsidan via sidan Kostnadsfri Distanshealing. Vill du få meddelande till din email varje gång jag erbjuder kostnadsfri healing kan du anmäla det här >.
*

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


VECKANS TAROTSKOP

Det första jag får till mig är att det denna vecka är lite enklare än vanligt att manifestera pengar. Intressant! Det kan bero på att många har semester, vilket betyder att det är färre känslor av ekonomisk oro i luften. Fler människor omkring oss är glada och avslappnade - och det har även en positiv inverkan på oss! Hur kan du dra nytta av detta?

Ta gärna papper och penna och skriv ner minst 5 saker som du kan göra att du får bättre ekonomi. Det kan vara allt från att lägga om lån och avtal, be om löneförhöjning eller investera i aktier och fonder. Visst, du kan köpa lotter och några kommer att vinna men frågan är om det blir du? *ler* Det är ofta lättare/bättre att manifestera pengar genom metoder du kan påverka själv.

Denna vecka är det även förmånligt att skapa nya rutiner som skapar välmående både i vårt inre och i vårt yttre. Kanske vill du passa på att lägga om kosten, äta mer frukt och grönt, få bättre armmuskler, klippa håret, börja träna eller meditera? Att, till exempel, bry sig om sitt yttre är inte fåfänga. Det finns undersökningar som visar att människor som är nöjda med sig själva har bättre självförtroende, trivs bättre på sina jobb och i sina relationer. Det är kan vara värt att fundera ett varv kring det, eller hur?

Den här veckan är det även lyckosamt att: självklart vara i naturen - Moder Jord älskar när du älskar henne och när du verkligen njuter av hennes skönhet, men också att flyga till främmande länder, vandra i fjällen och att blicka inåt för att upptäcka din egen inre värld av skönhet. // Kom ihåg: Inom dig kan du allt, ditt inre är inte begränsat av några ytter lagar, normer eller pekpinnar. *Ler* Där är gott att vara, ofta!

Lyckofärg denna vecka är guldgul. Lyckotal, är även denna vecka: 7.


TIPS: Ge dig! Om du inte ser ut att vinna - eller om det inte är viktigt för dig, ge hellre upp striden innan den tar fart. Lägg din energi på något annat - något roligt!

RÅD: Att vilja något är Silver, att göra det är Guld. *ler* HINDER: Förstår DU exakt hur du menar? Om inte du förstår, om dina tankar är otydliga så blir din kommunikation också mycket oklar. Formulera dig tydligt så undviker du eventuella missförstånd. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Tre i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag trivs att samarbeta med andra och ser allas inre potential! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Sommar och semester är en underbar tid att göra upp gemensamma planer för framtiden. Ju bättre ni mår, som par - desto bättre planer blir det!


Singlar: Denna vecka ser det lyckosamt ut att träffa någon på en båttur eller kryssning av något slag. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page