top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 25 enligt mina Tarotkort 200615


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din Midsommarvecka ännu bättre!VECKANS TAROTSKOP


Den här veckan kan det hända märkliga saker! Lyssna nu, det här är spännande. Jo, märkliga saker kan hända för att träna dig på att se samband, sammanhang - och för att du ska bli ännu bättre på att följa din intuition. Vår intuition ger oss alltid klara budskap och meddelanden och om vi bara följer de så funkar allt jättebra. Det är när vi går in med vårt intellekt och börjar skriva listor på för- och nackdelar och börjar ifrågasätta som vi börjar tvivla och då kan hända att vi fattar ett beslut som inte är i samklang med vårt högre jag - eller att vi inte fattar något beslut alls.


Vår intuition finns inom oss och det är hur saker och ting känns (inte tänks) som är det viktiga. Ibland kan vi känna oss tveksamma och då kan vi be om fler och ännu tydligare yttre tecken som förstärker vår förmåga att lita på vår intuition.

Dessutom! Den här veckan är det även ett överflöd av kärlek i luften. Ta emot, ge och öppna dig för kärlekens mirakler!

 

Lyckofärg denna vecka är rosa. Lyckotal: 19.

 

TIPS: Den här veckan finns stor chans till positiv ekonomisk utdelning på något du gjort tidigare. Det är även en bra vecka att starta ett ekonomiskt projekt för framtiden.

RÅD: Om du känner dig i o-fas, ta hjälp av det som är i fas = Naturen!! Naturen läker, lugnar, ger energi och upplevelser av skönhet som är svårslagna! HINDER: Vi har ofta regler och normer i vårt samhälle för att saker och ting ska fungera smidigt - men vissa regler är lite gammaldags och förlegade. Om du känner dig lite obstinat och rebellisk kanske det inte är så konstigt. Känns något fel, våga bryta dig loss från gamla regler och gör det som är rätt för dig! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Solen från Stora Arkanan och lyder: - Jag skapar värme, ljus och lycka tack vare min positiva syn på mig själv och mitt liv! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Som sagt, det är mycket kärlek i luften denna vecka, passa på att stärka innerligheten i din relation. Gör något romantiskt, busigt och roligt tillsammans och njut av lyckan att ha varandra. Ibland räcker det lilla mer än väl.


Singlar: Den här veckan ser det lyckosamt ut att träffa någon på en resa - både utomlands men även här inom Sverige! Dags att röra på sig lite alltså. *ler*🌾🌳Trevlig midsommar!!🌾🌳Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page