top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 24 enligt mina Tarotkort 170612


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips: På onsdag den 14 juni (22.00 – 22.30) bjuder jag på distanshealing igen. Anmäl dig via inbjudan som ligger i min Facebookgrupp: Maritas Hjärtevänner eller mer privat här på hemsidan via sidan Kostnadsfri Distanshealing. Vill du få meddelande till din email varje gång jag erbjuder kostnadsfri healing kan du anmäla det här >.
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP

Denna vecka är det lite "Andra Chansen". *ler* Om du har ett projekt eller uppgift som inte gått så bra, och vill göra om den/det så pröva igen nu. Det kan gälla det mesta från att tapetsera, göra om ett prov eller lära dig dansa salsa. *ler* Prova igen och lyckan kommer att vara på din sida!

När vi går bet på en uppgift betyder det oftast inte att vi inte är bra på det, utan mer att det är någon slags kunskap vi saknar för att lyckas. Ibland lär vi oss saker utan att veta om det och det är därför mitt första kort säger; prova igen, du har troligen den rätta kunskapen denna gång!

Denna vecka är det toppen för den som bor i en större stad, och känner sig stressad, att åka till en lugnare plats för att vila upp sig. Brus och buller gör oss trötta och på en mindre plats mixas inte vår energi med flera hundra tusen andras. Kortare eller längre hälsoresor är extra förmånliga denna vecka på så sätt att återhämtningen går ännu fortare och de positiva effekterna stannar kvar längre inom oss.

Är du sugen på en helt ny karriär? Det är alltid bra att följa våra inre drömmar. Denna veckas energier gör det extra lätt för oss. Läs yrkestidningar, prata med andra, Googla och sparka igång energierna så är du snart på väg mot något ännu bättre, något som passar den person du utvecklats till idag.

Lyckofärg denna vecka är guld. Lyckotal: 11.


TIPS: Du vet, media rapporterar ofta om tråkigheter. Hur ser dina samtal ut? Pratar/rapporterar du ofta om tråkigheter i dina samtal med dina vänner, eller med dig själv, för den delen? Eller, är ditt "nyhetsflöde" av den mer positiva sorten? Fundera och justera om det är önskvärt.

RÅD: Klart att det inte är bra att vara arg. Men visste du att ilska har en högre energi än till exempel apati. Glädje och lycka har självklart väldigt höga vibrationer, men om du inte kan känna dig glad satsa på att känna lite ilska istället för känslor av skuld, skam och apati - så höjer du din energi i alla fall ett litet, litet snäpp. Det är en bra början! HINDER: Om någon du känner når sina mål gör du klokast i att gratulera dem. Om du känner att du misslyckas när någon annan lyckats är det troligt att det kommer att gå ännu trögare för dig i fortsättningen. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Översteprästinnan från Stora Arkanan och lyder: - Svaren och kunskapen jag söker finns redan inom mig. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Suverän vecka att överraska sin käresta med en trevlig fest, middag eller resa! Du kommer att få så många pluspoäng att du står dig lång tid framöver. *ler*


Singlar: Denna vecka ser det lyckosamt ut att träffa någon på: en medeltidsinspirerad plats, en borg, en teater, cirkus eller en plats av historisk betydelse. Dags att bli lite kulturell alltså. *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page