top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 23 enligt mina Tarotkort 170605


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Den här veckan är det mycket "barn energier" i omlopp. Kan det bero på student och skolavslutningar etc? Japp, klart mina kort har koll på sånt. :-) De säger också att den som oroar sig för att det kommer att bli mycket jobb, inte behöver oroa sig. Det mesta som har med barn denna vecka att göra kommer att gå förvånansvärt lätt. Alltså, om du står inför något som känns som ett problem som har med barn att göra, misströsta inte, du kommer att hitta väldigt bra lösningar.

Den här veckans energier är även mycket, hur ska jag uttrycka mig... - klargörande. Om du har varit tveksam i en situation kommer svaret till dig under veckan så att du vet exakt hur du ska göra. Det kan gälla det mesta från att lämna en relation, en vana/ovana eller till exempel ett jobb. Om du vet med dig att det är något du funderat över länge, gör slag i saken denna vecka!

Mitt tredje kort påminner om att, även om semestern snart står för dörren så ska vi inte lockas att börja slarva med våra arbeten. Vi ska inte ta ut semestern i förskott utan fortsätta att hålla vår vanliga höga standard på jobbet. Detta kommer att löna sig, på något sätt, under hösten! Spännande! *ler*

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 12.


TIPS: Gå inte omkring med dåligt dåligt självförtroende. Gör du det visar det bara att du fokuserar på det du inte är bäst på. Byt fokus och framhäv det du verkligen är bra på, då växer det och ditt självförtroende också. Alltså, försök inte så mycket jobba med dina svaga sidor utan mer att förstärka dina starka sidor.

RÅD: Om du inte säger något är det ingen som vet - ingen kan läsa dina tankar. Kanske tänker du ibland: - Jamen det borde de, han eller hon väl förstå själva! Nej, räkna inte med att någon förstår dig per automatik, säg vad du vill ha sagt istället - och alltid vänligt men bestämt. HINDER: Om du ingår i en arbetsgrupp som inte fungerar, vänta inte på att någon annan ska göra något. Du kan själv vara den positiva kraft som vänder hela stämningen. (Om du inte trivs är det bättre att byta jobb dock.) AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Fem i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är villig att gå igenom jobbiga situationer om jag känner att det är att följa mitt hjärta! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Det är massor av kärleksfulla energier i omlopp denna vecka. Följ med i flödet!! Denna vecka är det alltså inte det bästa att ställa sin partner mot väggen i en fråga eller att ta upp jobbiga saker. Bara slappna av och njut av din partner och kanske kommer du att inse att det du förtvivlat gärna ville skapa en diskussion kring, inte är lika viktigt nästa vecka.


Singlar: Även för singlar är det massor av kärleksfulla energier i omlopp! Ta för dig på ett sätt som känns riktigt och bra för dig och oroa dig inte över framtiden. Om det fortfarande är ni till hösten får tiden utvisa.

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page