top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 20 enligt mina Tarotkort 170515


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Missa inte: Jag har knäckt Koden till Universums Bankkonto - vill du ha koden, klicka här >

Kom ihåg! På onsdag den 17 maj (22.00 – 22.30) bjuder jag på distanshealing igen. Anmäl dig via inbjudan som ligger i min Facebookgrupp: Maritas Hjärtevänner eller mer privat här på hemsidan via sidan kostnadsfri Distanshealing. Vill du få meddelande till din email varje gång jag erbjuder kostnadsfri healing kan du anmäla det här >.

Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Ja, det är nog inte mycket som kan gå fel denna vecka! Vi har alla förutsättningar att få det vi vill i form av erkännande, position, gehör, kreativitet och harmoni. Men, lyckan väntar inte på någon - sätt fart på dina energier, dina idéer, din skaparglädje och damma av dina livsmål (som kanske ligger i en låda och samlar damm). Det är som jag brukar säga till mina kunder: Föreställ dig att du står vid livets chokladhjul. Snurra rejält på hjulet och förvänta dig att vinna högvinsten - inte bara en liten Japp. *ler*

Hur sätter man fart på sina energier, kanske någon undrar? Jo man bestämmer sig för att man vill uppnå något, det kan vara ett fysiskt mål eller en känsla. Sen bestämmer man några saker man vill göra för att nå sitt mål. Om det är en känsla man vill ha - låt säga, att känna glädje - då springer man fram till sin hund och klappar den så ofta man hinner - det ger glädje, eller hur? Har man ingen hund kan man låna en. *ler* Skämt åsido. Kanske blir man glad av att baka bullar, sticka, tvätta bilen - eller vad det nu kan vara - då gör man det ofta. Om det är ett fysiskt mål man vill nå, bestämmer man vad man behöver göra för att nå det. Låt säga att du vill köpa en sommarstuga, då bestämmer du dig till exempel för att göra följande: 1. Skriv en lista på vad för stuga du vill ha, läge, storlek, pris. 2. Ring banken eller kolla om dina besparingar räcker. 3. Gå ut på Hemnet och hitta stugan. 4. Gå på visning. 5. Bestäm dig. 6. Skriv kontrakt.

Dessa båda processer kan du använda på allt - vad det än är du vill ha eller göra.

Som sagt, vi har alla förutsättningar denna vecka - men VI måste göra något åt vår situation. Mitt andra kort vill understryka detta. Om vi fastnat i ledsamheter måste vi vänta oss till någon som kan hjälpa oss. Vi är skyldiga oss själva att ta oss ur ledsamma situationer. Livet går inte i repris. *kram*

Mitt tredje kort vill påminna oss om att vi ska ta väl hand oss - och att vi ska vara ta väl hand om varandra. Du har säkert hört uttrycket: Vi är alla EN. Så är det, när vi hjälper andra hjälper vi både oss själva och hela mänskligheten på samma gång.

Lyckofärg denna vecka: gult och grått. Lyckotal: 13.


TIPS: Oväntade pengar kan vara på väg in i form av kontanter - eller kanske att våra pengar räcker till mycket mer än de brukar.

RÅD: Här kommer Lyckokortet!! Vad det innebär för var och en kan jag inte säga - men det är säkert något bra, ja kanske rent av magiskt. Håll utkik! HINDER: Ja visst, andra borde skärpa sig ibland! *ler* Men, låt inte andra sätta käppar i hjulet för vad du vill göra. Att ge för mycket makt till andra är inte bra - inte heller att skylla på andra. Lev livet på ditt sätt och snegla inte så mycket på vad andra gör. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Två i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag möter alla med ett öppet sinne och dömer inte någon. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Vill du ha rätt eller vill du ha frid? Kanske är det ibland tillräckligt att du vet att du har rätt? När vi målar in någon i ett hörn kan de ha svårt att erkänna varken skuld eller ansvar. Då är det ingen idé att gå vidare. Var lite storsint, bjussa på lite marginaler ibland. och kom ihåg: Ingen gillar att höra: Vad Var Det Jag Sa. *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon via gemensamma bekanta eller på en glad fest! *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page