top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 18 enligt mina Tarotkort 170501


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin Valborg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips! Gillar du hundar och bor i närheten av Kungsbacka? Charma, läk och lugna din hund med nya magisk händer! Läs mer >

Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Inte nog med att det är den 1 maj, första kortet vi får står för nystart. Vad vill du starta om? Din relation, din träning, din karriär - vad? Ibland blir vi så vana vid våra liv att vi bara kör på. Då kan det vara bra att stanna upp och fundera på vad vi skulle vilja starta om - och på vilket sätt. Du vet, ibland säger vi: Jag ångrar att jag inte gjorde si eller så, jag önskar att jag kunde gjort om det, då skulle jag gjort på ett annat sätt. NU kan du det!

På tal om nystart... Kanske vet du inte riktigt hur du skulle göra för att starta om? Till exempel: Låt oss säga att du har växt upp i ett hem där man slarvade med sin ekonomi. Låt oss säga att du har följt samma mönster i ditt liv men känner att nu är det dags för dig med nystart - alltså, att få mer ordning på din ekonomi. Du kan inte använda det system du lärt dig hemifrån, där finns inga förebilder att följa. Se dig då omkring, vem skulle du kunna använda som förebild för att få mer ordning på ekonomin? Lägg märke till att detta bara är ett av tusen exempel. Budskapet är: Leta efter en förebild som kan hjälpa dig till en ny fräsch och spännande omstart inom valfritt område i livet.

Lyckofärg denna vecka: gult och guld. Lyckotal: 12.


TIPS: Om man gör fler roliga saker än tråkiga saker blir livet roligare. Se hur du kan fördela det du gör för att skapa en bättre balans i livet.

RÅD: En resa skulle nog pigga upp dig! Vart skulle du kunna resa för att få lite ny inspiration? Om du tänker att du inte har råd... tänk på att, att köpa en bussbiljett och åka någon mil till en annan plats både räknas, och kan innebära ett litet äventyr. HINDER: På tal om att inte ha råd.... Veckans hinder handlar just om att inte tänka: Jag har inte råd. Själva uttrycket blir som en stor vägbula som det blir omöjligt att komma över eller förbi. Hitta ett annat sätt att tänka kring din ekonomi. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Page i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är redo att ta chansen att älska igen! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Att göra upp stora planer och fatta stora beslut ser mycket lyckosamt ut denna vecka!


Singlar: Den här veckan ser det lyckosamt ut att träffa någon på någon typ av kaj - liten eller stor, i en stad, på landsbygden, vid en sjö eller vid havet. ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page