top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 17 enligt mina Tarotkort 170424


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips! Gillar du hundar och bor i närheten av Kungsbacka? Charma, läk och lugna din hund med nya magisk händer! Läs mer >

Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Snåla inte! Det är en sak att vara ekonomisk, det är alltid bra att ha koll på inkomster och utgifter. Men, denna vecka är inte rätta veckan att vara snål mot sig själv. Om vi är snåla mot oss själva, säger det många saker om oss: dels att vi kanske inte känner och anser oss vara värda fina, bra saker och erfarenheter, dels att vi kanske tror på den ekonomiska situation vi är i - utan tillit till att det kan bli bättre.


En klok person sa en gång: "Mycket kan hända på 24 timmar!" Exakt! Så lite vi vet ibland! Det citatet älskar jag. Det ger hopp och inspiration och förväntan! *ler* Så, om du vill ha nya vårskor eller ny vårjacka, konsultera din budget och välj affär efter den. Kanske blir det modeavdelningen på NK - kanske går du till närmaste loppmarknad och handlar. Det spelar ingen roll, det viktiga är att du glädjer dig över dina nya vårkläder! Och tänk på att, om det blev loppmarknaden för din del - fast du egentligen ville gå till NK och handla, känn dig inte dålig för det. Fokusera istället på hur tacksam du är som kan handla där och hur himla bra det är att någon byggt upp loppmarknaden, att människor jobbar där, att människor skänker kläder, skor och saker och att mycket av vinsten går till att hjälpa andra som har det svårare än vad du har. // Detta var bara ett exempel, kära du - många älskar loppmarknader och handlar där fast de har råd att handla i andra affärer. // Loppis är poppis! *ler*


Alltså, snåla inte - bjud dig själv på något du vill ha denna vecka. Det skickar ett meddelande till Universum om att du vill ha mer fina, bra saker och erfarenheter och det skickar ett otroligt viktigt meddelande till dig själv - att du är värdefull!


Ok, kort nummer två vill bara ge oss en hint: Om du hamnar i en situation eller diskussion med en person som du instinktivt känner är lite känslokall, försök hellre att bemöta personen med logik. Just nu ser det ut som att ett känslosamt sätt att möta känslokalla personer inte hjälper hela vägen. Känn in detta i varje situation - och helst innan känslorna löper amok inom dig.


Ibland är det svårt att veta vad man vill. En del vet nästan aldrig vad de vill... många vet mer om vad de inte vill. *ler* Det är ok, men om du inte vet vad du vill så spelar det ingen roll vad du får. Träna på din inre kommunikation. Berätta ofta för dig själv vad du tycker om!! Exempel: den låten är bra, den tröjan är snygg, jag tycker om björkar, rött är en fin färg, jag tycker om kanelbullar, etc. etc. Stärk dig själv, berätta vad du tycker om! Eftersom kort nummer tre berätta om just detta så måste det vara viktigt just nu med en tydlig inre dialog - på vilket sätt, det får vi se! *ler*


Lyckofärg denna vecka: turkos. Lyckotal: 8.


TIPS: Det ligger mycket kärlek i luften denna vecka - hur vill du utnyttja denna möjlighet? *ler*

RÅD: Tycker du att livet är lite tråkigt? Försök att inspirera minst en ny person varje dag - det kommer att inspirera även dig! HINDER: Det finns få yttre hinder just nu - men kanske många inre? Fundera över "vad" som hindrar dig - istället för "vem". Det kan bli en riktigt intressant övning. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Fem i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag har upplevt förluster i mitt liv men jag väljer att lära av dem för att blomstra i framtiden! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Det ser ut att finnas pengar att tjäna på att byta mellan olika bolag och bank just nu. Passa på att göra en jämförelse!


Singlar: Den här veckan ser det lyckosamt ut att träffa någon på en flygplats eller flygfält av något slag. *ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page