top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 16 enligt mina Tarotkort 170417


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Kom ihåg! På onsdag den 19 april (22.00 – 22.30) bjuder jag på distanshealing igen. Anmäl dig via inbjudan som ligger i min Facebookgrupp: Maritas Hjärtevänner eller mer privat här på hemsidan via sidan kostnadsfri Distanshealing. Vill du få meddelande till din email varje gång jag erbjuder kostnadsfri healing kan du anmäla det här >. Kom ihåg! MB Novas nya mottagning i centrala Kungsbacka är klar! Vill du komma till mig och få en härlig Reiki behandling helt gratis, anmäl dig här.
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Efter några dagar med (kanske) umgänge, matlagning och äggmålning kan det nu vara bra att ta ett steg åt sidan - eller ett steg inåt, för att balansera energierna. Denna vecka är det mycket förmånligt att göra saker som ger näring till vår andliga sida. Kanske vill du gå en kurs i meditation, lära dig Tarotkort, healing, gå på yoga, eller bli Schaman? Om den här typen av andlighet inte tilltalar dig, välj en aktivitet som känns andlig just för dig. Kanske är det att sitta vid en sjö och måla, ge dig ut med hästen på en ridtur, gräva i jorden eller meka med bilen? Allt som för dig - närmare dig, och gärna lockar till reflektion eller tystnad är bra denna vecka!


På tal om matlagning... om du känner att det blivit mycket mat senaste tiden är det en väldigt bra vecka just nu att antingen påbörja ett nytt träningsprogram eller en ny diet - och då menar jag inte bantning, utan bara att äta med mål och måtta på ett lite nytt sätt. Lägga om kosten helt enkelt, som det brukar heta. *ler*


Ok – så första kortet pratade om andlighet, det andra om hälsa och det tredje vill påminna oss om att vi är fantastiska precis som vi är - men att vi också ska sträva efter att leva upp till vår potential. Vi är mycket större än vi ibland gör oss. Vi har alla kraften att förbättra våra liv och leva på ett sätt som gör oss glada, stolta och fria – om vi vill. Vi är inte så låsta eller beroende av andra som vi ibland tror. Det är inte yttre ting som styr hur vi ska må inom oss – det är ett val. Alla rädslor till exempel, bygger på 3 faktorer: något som hänt, något vi tror ska hända och något som vi inbillar oss. Men ska man då inte bry sig om vad som händer i världen, undrar du då kanske? Jo, det är klart vi ska, vi ska bry oss med medmänsklighet och kärlek – men ingen vinner på att vi låter oss absorberas av varje hemsk detalj. Det skapar bara oro och framtidsångest – inget gott kommer av det. Så, om du till exempel inte mår så bra en dag, tänk på att försöka ta tillbaka makten. Låt inte en dum chef, negativa inlägg på Facebook, ett trilskande barn eller händelser i omvärlden bestämma hur du ska må. Det är inte värt det, kära du!


Lyckofärg denna vecka: grönt. Lyckotal: 7.


TIPS: Bli chef över dina tankar och åsikter. Bestäm vad du vill tänka och tro så påverkas du mindre av vad andra tänker och tror. Att ha integritet skapar självrespekt och stärker vår identitet - alltså vår känsla för vem vi är.

RÅD: Bli chef över dina handlingar. Gör mer av sånt som gör dig glad och inspirerad och mindre av sånt du gör av plikt och på grund av andras förväntningar. HINDER: Ensam är inte alltid stark, våga be om råd och hjälp om du behöver det. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Tornet från Stora Arkanan och lyder: - Jag befriar mig själv från allt jag inte längre behöver. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Date night! Varför inte bjuda ut din partner på en mysig middag eller kanske en kväll på favoritpubben. Att dejta fast man varit tillsammans länge är ett bra sätt att behålla glöden i en relation.


Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon i en trädgård eller park! *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page