top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 13 enligt mina Tarotkort 170327


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre! Kom ihåg! 1. Utlottning! Vinn en supersöt tavla med ditt Stjärntecken, först ut är Väduren! Delta här > Tavlorna är målade av duktiga Susanne Björk.

2. MB Novas nya mottagning i centrala Kungsbacka är klar nu! Vill du komma till mig och få en härlig Reiki behandling helt gratis, anmäl dig här.
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Ibland, när vi har haft bråttom, måste vi komma ikapp oss själva - både mentalt och fysiskt. Denna vecka är det bra att ta lite "time out" emellanåt. Det är inte alltid som massor av arbete ger mest utdelning - ibland kan faktiskt mindre arbete ge ännu mer utdelning. Livet handlar inte bara om att stryka uppgifter från en "Att göra lista".


Att använda uttryck som "time out" har sina fördelar. Exempel: Föreställ dig att du är lite loj eller låg emellanåt - kanske för att du känner att du skulle behöva lite vila och återhämtning. Föreställ dig att någon i din omgivning syrligt kanske säger: Vad är det med dig? Väldigt vad du verkar sur, borta (eller annat uttryck) - och du lugnt svarar: Tack, allt är bra - jag tar bara lite "time out" för att vila och återhämta mig, jag har jobbat så intensivt den senaste tiden - jag måste låta själen hinna ikapp. // Visst kan det bli en smidig konversation - det är inte mycket den andra parten kan säga om det, eller hur? Speciellt eftersom man ibland, om man känner sig lite tom och utarbetad, kan vara benägen att fräsa tillbaka, något i stil med: Det är ingenting har jag ju sagt!! Eller: Jag är trööööööööööttt - låt mig va!!! Nej, då det är bättre att ta en "time out" innan det går så långt. *ler*


Ok - nu går vi vidare. Den här veckan kan dolda problem segla upp till ytan - speciellt på arbetsplatser, och speciellt i stora arbetsgrupper. Fundera ett varv på om, och i så fall vilka, problem som tidigare sopats under mattan och fundera på vilken attityd och roll du vill spela - om det händer på ditt jobb. Om du inte känner till några problem på ditt jobb, bara släpp det.


Har du något legalt ärende liggandes? Den här veckan ser legala ärenden ut att lösa sig riktigt bra. Det kanske inte löser sig perfekt - men tillräckligt bra, så oroa dig inte.


Den här veckan är det även extra lyckosamt att skriva uppsatser, gå till tandläkaren, bygga staket och piffa till i kök och matsal. *ler* Lyckofärger är turkos och brunt. Lyckotal: 11.


TIPS: Alla resor, både mentala och fysiska börjar som bekant med ett enda första steg. Vill du utvecklas, vill du resa, ta det första lilla steget nu. Bry dig inte om att kolla med "verkligheten" om det verkar realistiskt - ta steget ändå. Exempel: Du vill ut och resa, du kollar med "verkligheten" och den säger: Du har inte råd - varpå du för tjuttioelfte gången lägger ner det. Gör inte så! Ta första steget, gotta dig i resebroschyrer och börja prenumerera på nyheter om resor. Skam den som ger sig - och resan blir din!

RÅD: På en skala 1-100, hur roligt har du - och hur roligt skulle du kunna ha? Denna vecka, satsa på att ha roligt - speciellt med människor av samma kön som du! Dags för grabbkväll eller tjejmiddag alltså! *ler* HINDER: Reducera "bruset" i ditt liv så hör du dina tankar bättre och budskapen från ditt högre jag blir lite klarare och tydligare. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Page i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag ser igenom mina rädslor genom att möta dem! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Ju mer kärlek du ger, desto mer kan du förvänta dig att få tillbaka. Neeeej, om du ger och förväntar dig att få tillbaka kan din partner känna av det, känna krav och gå i baklås. Ge om du vill, för att du tycker om det och för att det är en sådan person du vill vara, men förvänta dig inte att få tillbaka. Sådana förväntningar får relationer att halta.


Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på en skola av något slag, kanske din skola eller dina barns skola! Är du singel och vill träffa någon och du kan välja mellan att gå till en skola eller ta en kurs på distans, kör på kursen på skolan. *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page