top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 9 enligt mina Tarotkort 170227


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips: Workshop - Attrahera Kärlek - start ikväll måndag, 27/2!

Släpp kärleken loss - det är snart vår! :-) Ny partner eller kärleksfullare relationer tack vare distanshealing, Attraktionslagen och massor av andra fantastiska verktyg! För 7:e året i rad erbjuder MB Nova denna otroligt populära Workshop på distans - nu med nytt pedagogiskt upplägg! // Kärlek är kraften som förändrar människor!

  • DAG OCH TID: Fr.o.m måndagen den 27/2, t.o.m söndagen 12/3 - på tider som passar dig. LÄS MER: http://bit.ly/2m34vco. BOKA & BETALA: http://bit.ly/1uWNJyt. Pris: 995:-. BONUS: Alla som går workshopen får min e-bok om relationer, 10 signaler på Skilsmässa heter den och är ett viktigt verktyg i alla relationer! Värde 198:- (Även den är inspelad!)

  • Vill du få meddelande om när nästa workshop är? Klicka här och fyll i namn och email - då får du även videon Introduktion till Healing och en kort inspelning om kärlek och begreppet Själsfränder!
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Red ut dina problem under dagen! Det är viktigt att vara lite "ren" i sinnet när man ska sova, annars kan hända att man jobbar med problemen när man sover och vaknar trött och eländig. Varför inte ta ett par minuter vid köksbordet, om du känner att du har mycket i tankarna, och skriva ner dina tankar, funderaring och "att-göra" saker och bestämma dig för att fortsätta med dem nästa dag? Du kan även programmera dig själv (be ditt högre jag) att få svar på ett problem under natten. Vilken metod du än väljer - eller välj båda - så har du liksom delegerat problemen, dels till ditt högre jag, men också till dig själv dagen efter.


Glöm inte att också skriva ner minst 3 saker som varit glädjande just den här dagen. Det måste inte vara stora saker, ibland kan man ju bara vara glad över att man ser att man har tillräckligt med mjölk hemma till morgonkaffet, om man nu tex dricker kaffe med mjölk. *ler*


Nästa kort tyder på oro för ekonomin: Att oroa sig över sin ekonomi är något de flesta gör per automatik. Nu när det är månadsskifte kan det väl vara ok. Men när väl räkningar och annat är betalda - glöm dina ev ekonomiska problem till nästa månadsslut. Du vinner inget på att oroa dig hela månaden - tvärt om, pengarna flyr när du oroar dig. Med andra ord, oro skrämmer bort både de pengar du har och hindrar nya pengar från att komma till dig. Andas, slappna av och ha förtröstan att du är omhändertagen av Universum.


Sammankomster av alla de slag är lyckosamma denna vecka. Gå på möten, kurser, fester, bjud hem folk, ja allt du kan komma på. Även att planera fester och sammankomster är lyckosamt nu. Över er som följer detta råd skiner en extra stark stjärna som varar i flera veckor.


Den här veckan är det även extra lyckosamt att åka båt och färja, ta skepparexamen, gå på danskurs och lära sig jonglera. Hihi, skojar om det sista för att se om du är vaken. :-) Men varför inte, jongelera kan vara roligt! Lyckofärger är brunt och orange. Lyckotal: 11.


TIPS: Snart är våren här - rensa och röj så att inte energierna från det som gömts undan i skåp och förråd ska komma störtande över dig. *ler* Ju mer gammal energi du gör dig av med desto mer ny energi kan du släppa in!

RÅD: Kanske får du ett oroande besked i veckan. Kom då ihåg att inte oroa dig innan du har alla fakta - det är nog inte så nedslående eller negativt som du först tänker. Det finns en plan, lösningen kommer, den är på väg till dig i skrivande stund.

HINDER: Att vänta är tråkigt och passiviserande. Om du befinner dig i ett så kallat vänteläge, sätt fart på andra energier, inom områden du kan påverka själv. Dels blir det roligare, dels går tiden fortare och din väntan blir inte så lång. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: 9 i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag har styrkan att agera självständigt i alla situationer. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Underskatta inte att umgås med din partner under roliga och romantiska former även om ni har varit tillsammans under många många år. Visst kan man ordna så kallade date nights även efter 30 år!!


Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa någon på en tillställning som egentligen inte är så upplyftande eller rolig. Vad kan det vara? Hos tandläkaren eller bilbesiktningen kanske? *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page