top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 8 enligt mina Tarotkort 170220


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips: Workshop - Attrahera Kärlek - start 27/2!

Släpp kärleken loss - det är snart vår! :-) Ny partner eller kärleksfullare relationer tack vare distanshealing, Attraktionslagen och massor av andra fantastiska verktyg! För 7:e året i rad erbjuder MB Nova denna otroligt populära Workshop på distans - nu med nytt pedagogiskt upplägg! // Kärlek är kraften som förändrar människor!

  • DAG OCH TID: Fr.o.m måndagen den 27/2, t.o.m söndagen 12/3 - på tider som passar dig!

  • BOKA & BETALA: http://bit.ly/1uWNJyt

  • BONUS 1: Boka-tidigt-rabatt 25% (t.o.m 22/2). Uppge kod: kärlek25 i kassan och klicka på "Räkna om". Ordinarie pris: 995:- MEN du betalar bara 746:- / Spara 250:-!

  • BONUS 2: Alla som går workshopen får min e-bok om relationer, 10 signaler på Skilsmässa heter den och är ett viktigt verktyg i alla relationer! Värde 198:- (Även den är inspelad!)
Kom ihåg, dialog är roligare än monolog. Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan. Kanske har du fått en aha-upplevelse, en insikt, hjälp eller mod att fatta ett beslut - eller bara inspiration i största allmänhet? Skriv och berätta!

VECKANS TAROTSKOP


Tycker du att du står still? Det kan bero på att du har gjort mycket på kort tid och att det nu är dags att låta själen komma ikapp. Det är väldigt viktigt att ta en viloperiod emellanåt för att som sagt vila, men också för att ta sats inför nästa tillväxtperiod, eller aktiva period. Tänk dig en pilbåge, det krävs mycket kraft för att skjuta iväg pilen och den kraften bygger vi upp när vi drar tillbaka armen och spänner bågen - alltså drar oss tillbaka. Om du känner att du står still - fundera på om inte det är så att du i själva verket "spänner din båge" just nu?


De som känner mig och mitt arbete vet att jag ogärna målar upp en bild av guld och gröna skogar. Därför uttrycker jag lite försiktigt att det ligger både extra pengar och kärlek i luften denna vecka och låter alla utforska möjligheterna själva hur just de kan dra nytta av dessa underbara och kraftfulla energier! *Ler*


Notera: Jag säger inte att alla ska gå ut och köpa lotter utan istället kanske omförhandla avtal, löner, ersättningar, investeringar osv. Fundera ett varv, kära du - det kan verkligen löna sig!


Den här veckan är det även extra lyckosamt att gå på yoga eller gymnastik att köpa nya växter eller sticklingar och att anmäla sig till "atletiska evenemang". Lyckofärger är gult och turkos. Lyckotal: 7.


TIPS: Om du tror att du inte har råd med en sak du gärna vill ha, så har du rätt. Om du tror att du har råd med en sak du gärna vill ha, så har du också rätt. Så som vi tror, så blir våra liv!

RÅD: Du är "ledaren" i ditt liv. Hur leder du dig själv? Är du en tyrann som kräver att allt ska vara på topp hela tiden och inte tillåter någon vila - eller är du en inkännande och engagerande ledare som uppmuntrar och stödjer dig själv? Hur ofta säger du till exempel: Heja mig!! *ler*

HINDER: Du är inte ensam! Om alla som kände sig ensamma ibland träffade skulle den gruppen innehålla miljontals människor. Låt inte känslan av att vara ensam stå i vägen för dina drömmar. Du kan så mycket på egen hand! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Magikern från Stora Arkanan och lyder: - Jag är en kärleksfull kanal för ljuset och det goda att manifesteras här på jorden - i mitt liv och i allas liv. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Kärlek ska inte hanteras med hjärnan utan med hjärtat. Om du känner att ditt sätt att vara i din relation har blivit ett enda tänkande och pusslande, gå tillbaka till hjärtat och känn dig fram lite oftare.


Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa något på ett museum, en arkeologisk plats eller i en gammal vacker byggnad av sten. *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page