top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 6 enligt mina Tarotkort 170206


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips: [Kostnadsfri Distanshealing]

På onsdag den 8 februari (22.00 – 22.30) bjuder jag på distanshealing igen. Du kan anmäla dig via inlägget i min Facebookgrupp: Maritas Hjärtevänner eller mer privat här på hemsidan via sidan kostnadsfri Distanshealing. Där kan du även läsa om min (Maritas) bakgrund samt få tips på hur du tar emot Healing på bästa sätt. Om du vill få meddelande till din email varje gång jag erbjuder kostnadsfri healing kan du anmäla det här >. Varmt välkommen - tillsammans gör vi världen lite, lite bättre!

Kom ihåg, dialog är roligare än monolog. Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan. Kanske har du fått en aha-upplevelse, en insikt, hjälp eller mod att fatta ett beslut - eller bara inspiration i största allmänhet? Skriv och berätta!

VECKANS TAROTSKOP


Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli - eller: plantera nu för att skörda sen! Den här veckan är det suveränt att plantera frön för framtiden. Vad vill du göra i vår, i sommar, till hösten? Skriv en lista över saker du vill göra, den behöver inte vara detaljerad och gör sedan en sak som ger "växtnäring" till din dröm. Det kan vara allt från att beställa hem en broschyr, till att ringa ett samtal - en enda liten sak är allt som behövs för att ge en rejäl skjuts åt din dröm denna vecka!


Sömn är ett grundläggande behov, det är då vi återhämtar oss och cellerna förnyas. Se till att få så mycket sömn du bara kan just nu. Det finns massor av tips online, Googla och forma din sömnstrategi. Såg just även att min mentor Lars-Eric Uneståhl bjuder på gratis sömnprogram via Skandinaviska Ledarskaps-Appen, läs mer och ladda ner om du känner att det är något för dig. https://www.slh.nu/nyheter/gratis-somnprogram-i-slhs-nya-app/


Aktiviteter och energier snabbar upp i tempot denna vecka. Något du börjar med växer snabbt och bra resultat visar sig fortare än du trodde möjligt. Håll dig redo, handla snabbt - men bara om du gjort grundarbetet först. Att skjuta från höften (improvisera) kan gå bra ibland men just nu är det bättre att vara en förberedd person som väntat in det perfekta tillfället och sen lägger all kraft och fokus på genomförandet.


Exempel: Låt säga att du länge velat ha ett nytt jobb. Du ser ett jobb i tidningen som du känner att du bara vill ha! Du skickar in ditt gamla CV och hoppas innerligt att de inte ska märka att det är daterat 2011 och om du har turen att bli kallad på intervju måste du rusa ut på stan och panikköpa något att ha på dig. // Detta scenario är mindre bra än att du är väl förberedd, har uppdaterat ditt CV och nästan redan lagt fram kläderna för första intervjun. *ler*


Den här veckan är det lyckosamt att: börja sy ett lapptäcke av saker från barndomen, rensa trädgården från gamla grenar och beskära träd (om du inte gjorde det redan i januari). Lyckofärger är svart och blåsvart. Lyckotal: 1.TIPS: Nu är det bättre att ta "Tjuren vid hornen" - än att vänta på att Tjuren ska stånga dig. *ler* Alltså, bättre att förekomma än att förekommas!

RÅD: Du vet inte hur stark du är - om du inte försöker. Ta första steget mot det liv du vill leva, du kommer att klara det, du är starkare än du tror.

HINDER: Möjligheter finns överallt, om du inte ser dem måste du träna på att se dem - eller skapa dem själv. Om man gör något, händer något - om man gör inget, händer inget. Så är det. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Tre i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag skapar min egen verklighet genom att fokusera på det jag verkligen vill ha.* (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


* Affirmationen kan låta självklar men väldigt ofta fokuserar vi på det vi inte vill ha. Om det du fokuserar på skapar en go känsla i bröstet och pirr i magen, då är du helt rätt ute.


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Var sann i din relation. Människor kan hantera det mesta utom lögner. Ibland kräver det att vi först börjar vara sanna mot oss själva.


Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa någon på en båt. Det är inte säsong för privatbåtar, så kanske kan man tänka sig lite festligheter hos de stora rederierna eller kanske gå på en båtmässa?


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page