top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 5 enligt mina Tarotkort 170130


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tips 1: [Isabels Tävling]

Tävlingen är nu avgjord, samtliga vinnare har fått ett email från Isabel. Grattis till er!! // I FB-gruppen: Maritas Hjärtevänner kan du läsa vilka vinnarna är. Stort tack till alla som deltagit och tack för att ni har fått Isabel att känna sig välkommen till MB Nova!! - Isabel är certifierad Professional Tarot Master, via MB Nova Tarot Academy - hon är mycket duktig! Just nu Introduktionserbjudande, 30% rabatt!! Gå till Isabels sida >>

Kom ihåg, dialog är roligare än monolog. Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan. Kanske har du fått en aha-upplevelse, en insikt, hjälp eller mod att fatta ett beslut - eller bara inspiration i största allmänhet? Skriv och berätta!

VECKANS TAROTSKOP


Veckan kan inledas med att du står och stampar mellan två beslut. Detta kan göra att du känner dig uttröttad - obeslutsamhet tär på energiförrådet. Det finns många sätt att komma vidare när man fastnat. Kanske behöver du mer information för att fatta beslut, kanske behöver du mer mod, kanske är det inte läge just nu? Men kom också ihåg, speciellt om du stått och stampat mellan två beslut en längre tid - ibland är ett beslut, nästan vilket som helst, bättre än att vara passiv och avvaktande. Så: fatta mod eller mer information - och fatta sedan ditt beslut en gång för alla. Det kommer att kännas så skönt när det väl är gjort!


Om du känner att andra människor tar för mycket av din energi - tänk då på att det är ganska underbart att vara efterfrågad! Visst vore det värre att vara helt bortglömd? Erbjud din hjälp denna vecka till de som verkligen behöver det, du kommer att få tillbaka dubbelt upp för din ansträngning längre fram när du kanske behöver det som bäst. Det är dock viktigt att du hjälper till av glädje. Om du hjälper till men samtidigt känner dig utnyttjad blir det aldrig bra. I de lägena är det bättre att träna på att säga nej så vänligt som möjligt.


Du är en underbar människa som gör så gott du kan! Den här veckan är det extra viktigt att du lägger märke till om din inre dialog - alltså sättet du pratar med dig själv på - är negativt eller positivt. Det sätt du pratar med dig själv på är direkt avgörande för hur andra uppfattar dig. Ja, så är det - andra uppfattar hur du tänker om dig själv! Om du börjar nu att förändra ditt sätt att prata med dig själv så kan du bli förvånad senare, i vår. Det kan påverka dina relationer, ditt jobb - ja till och med ditt lönesamtal.


Exempel: Om du har en låg lön, fråga dig själv om du har råd att fortsätta vara självkritisk och låta din inre dialog vara negativ istället för stödjande, positiv och kärleksfull?


Den här veckan är det lyckosamt att: gå en danskurs, lära sig teckna, vara vid havet och gå till biblioteket. Lyckofärger: vitt och rött. Lyckotal: 11.TIPS: Det är bra att ha åsikter, men välj noga vem du ska berätta dem för. Alla vill inte höra vad du tycker - de är mer intresserade av att du ska höra vad de tycker. *ler* Med andra ord, välj dina strider!

RÅD: Du har allt du behöver här och nu! Tänk inte att din lycka beror på yttre omständigheter. Så är det inte - lycka är en inre angelägenhet som inte styrs av yttre faktorer. Visst, några hundratusen på banken skapar en viss frihet och en viss lycka. Men gör inte det till en tvingande princip. Du kan vara lycklig även om du bara har 3.50 :- på banken. Det bestämmer du!

HINDER: Om du provar något nytt kan du bli sårad. Ett nytt jobb, en ny relation, ett nytt hus - ja det mesta kan leda till att du blir sårad på något sätt. Men låt inte det hindra dig från att leva fullt ut! Visst kan det vara sant att vi lever flera liv - kanske flera hundra, eller flera tusen - men det liv du lever här och nu är det som gäller här och nu! Så ta för dig allt du kan av allt det underbara och nya som kommer i din väg. Blir du sårad, hantera det efter det har hänt och inte innan...

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Nio i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag har styrkan att agera självständigt i alla situationer! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Kom ihåg, om din relation inte är bra för dig lägg inte över ansvaret på din partner för då ger du bort makten. Ta tillbaka makten, gör de förändringar du behöver göra, vänta inte.


Singlar: Denna vecka är det nyfikenhet och nystart i luften - en verkligt rolig vecka att träffa en ny partner! Kanske blir det på en hundutställning - eller hos en uppfödare? *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page