top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 3 enligt mina Tarotkort 170116


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


- Det är alltid roligt med dialog. Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan. Kanske har du fått en aha-upplevelse, en insikt, hjälp eller mod att fatta ett beslut - eller bara inspiration i största allmänhet? Skriv och berätta!

VECKANS TAROTSKOP


Vårt första kort tyder på att det ligger kärlek i luften - härligt! Kärlek finns i många former. Det kan tyda på att en ny relation är på väg i ditt liv - en kärleksrelation eller någon som blir en kär vän. Det kan också betyda att du börjar med något som blir dig kärt; ett projekt, en kurs eller ett nytt jobb. ....eller vem vet, för vissa kan det betyda en ny baby eller ett nytt rart husdjur.


Det här är bra tecken, går du och funderar på en ny hund men inte kan bestämma dig? Bestäm dig, det blir ett bra beslut. Självklart gäller det andra saker också så tveka inte, full fart framåt med vad du än vill göra. Och, förvänta dig att det blir extra lyckat!


Gör du inget? Nå, då händer inget. Det är du som är motorn i ditt liv. Du är din egen lyckofe - ingen annan kommer att vifta med sitt spö för att förvandla ditt liv.


Om du känner dig trött och tänker; "Stopp nu Marita - jag orkar inte vara någon lyckofe just nu", så ta en liten time out i början på veckan och ladda batterierna. Det är ok - du kommer inte att missa din chans att dra nytta av den kärlek som ligger i luften. Att ta en time out och vila kan ju faktiskt, när vi tänker efter, också vara en kärlekshandlig mot dig själv.


Om du ligger lite illa till på något plan; karriärmässigt, lagligt eller i en relation, så kommer här ett kort som vill påminna om att du är både klok och stark. Ta inte ett steg bakåt, backa inte - men ta ett steg till sidan, hämta andan och ta fram dina inre resurser så löser sig situationen väldigt smidigt. Gå inte i försvar med näbbar och klor - utan med den naturliga pondus som bor i den som vet att han/hon har rätt. Var trygg i dig själv, det smittar av sig på den eventuellt oroliga situation du kan befinna dig i.


Den här veckan är det även lyckosamt att: köpa en ny säng eller tillbehör till sovrummet, måla tavlor, göra glaskonst, besöka kyrkor och museer. Lyckofärger är: mässing och ljusgrått. Lyckotal 3.TIPS: När goda nyheter kommer din väg, ifråga sätt dem inte!

RÅD: Var inte missunnsam mot andra - och inte dig själv. Alla förtjänar det bästa. Unna dig något du längtat efter. När du köper något till dig själv och är uppriktigt glad över det så kommer glädjen att bära tillbaka pengen till ditt konto igen. Fiffigt, eller hur!?

HINDER: Lura ingen (varken privatperson eller företag) varken på tid, saker, energi eller pengar. Tänk inte att det inte kommer att märkas. Universum missar inget.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: Ess i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag tar tillvara alla möjligheter att ge och ta emot kärlek! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Om du börjar tröttna på det du ser hos din partner - leta nya guldkorn hos honom/henne. När vi letar, hittar vi - oavsett om det är det positiva eller negativa - du väljer själv vad du vill se. Se det positiva så blir er relation så mycket roligare och kärleksfullare igen!


Kom ihåg: Denna vecka ligger det kärlek i luften!


Singlar: Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på en kurs i hantverk eller på en plats där hantverk sker. Kanske ett snickeri eller verkstad? *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page