top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 1 enligt mina Tarotkort 170102


Hej kära läsare!

Gott Nytt År! Nytt härligt år väntar oss - häng med i mina Tarotskop så kommer du att veta vad du ska satsa på och när.


Det är alltid roligt med dialog. Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan. Kanske har du fått en aha-upplevelse, en insikt, hjälp eller mod att fatta ett beslut - eller bara inspiration i största allmänhet?VECKANS TAROTSKOP


Den senaste tiden har du troligen gett så mycket åt så många andra, på så många olika sätt - nu är det dags att du fokusera på dig. Smyg undan så ofta du kan och läs en bok, ta ett bad, gå och träna eller något annat du vet stärker och bygger upp din energi igen.


När mina barn var mindre och ville ha än det ena, än det andra i en oändlig aldrig sinande ström, sa jag helt enkelt till slut: "Hotellet har stängt och personalen har gått hem". Då förstod de och jag kunde ta ett par minuters ledigt. *ler*


Mycket passande så här i början på året får vi ett kort som heter Narren. Narren står för ny början, inspiration, äventyr mm. Passa på att utnyttja de energierna och börja på något nytt! Även om du inte sätter igång direkt på sekunden, skriv ner vad du vill göra - gör en plan. Exempel: Du vill söka in till en skola. Vad behöver du göra? Kolla sista ansökningsdatum. Ta fram betyg. etc, etc. Om skolan inte börjar nu i januari, men du gör en plan över vad du ska göra längre fram så tar du med dig energierna från Narren när det är dags. Visst är det smart! Observera att skolan bara är ett exempel för att tydliggöra. Så, vad ska du sätta igång eller planera för denna vecka??


Precis som det inte går att få tillbaka 2016 nu... går det inte heller att få tillbaka vissa andra saker. Om du går och bär på ånger, saknad, vissnade drömmar, eller något annat, som du vet med dig att du inte kan få tillbaka, så släpp taget. När jag säger "släpp taget" menar jag egentligen att du ska släppa den känslomässiga kopplingen till personen eller händelsen. Vi kan inte ge oss själva selektiv minnesförlust men vad vi kan göra är att bli fria från ev negativa känslor som minnet skapar inom oss. Det finns många metoder för det, oavsett vilken metod du väljer så börjar allt med ett beslut. Bestäm djupt i ditt inre att du verkligen vill släppa taget - då är halva slaget vunnet. Säg till dig själv: Jag väljer nu att släppa taget, det är bra för mig, det är vad jag vill! Förnya ditt beslut varje dag tills du får distans till det - och tvinga gärna dig själv att göra roliga saker.


TIPS: Känner du dig låst? Fundera på om det är en ny känsla eller om du blivit van att känna så? Kanske är du inte så låst som du tror? Det är superviktigt att din familj mår bra!! ...men inte på bekostnad av hur du mår. Se över dina prioriteringar.

RÅD: Familj får man, vänner väljer man. Omge dig med människor som älskar och stöttar dig. Denna vecka kommer många nya vänskapsband att knytas. Vill du ha nya vänner? Håll dig framme.

HINDER: Lär dig att se alla slut som en ny början.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: 3 i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag känner tillhörighet och älskar min familj och mina vänner! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Oh, la la - planera gärna en resa tillsammans - den kan bli riktigt fantastisk!


Singlar: Börjar du misströsta? Gör inte det. Om du vill träffa något, lyd rådet jag ger ovan. Fatta ett beslut om att du vill träffa någon. Du styr över ditt liv själv - mer än du tror.


Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på ett idrottsevenemang.


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page